• Meniu
 • Cosul meu

  0 produse

  Semipreparate delicioase si gustoase

  Filtre

  Tip blat

  Aleg ce mananc

  Retete cu specific

  Brand

  Mod de preparare

  Timp de preparare

  Prima paginaSemipreparate 43 PRODUSE

  Semipreparate

  Filtreaza produsele
  Sorteaza dupa
  Afiseaza
  «1 2 3»
  Pagina 1 din 3
  «1 2 3»

  De cele mai multe ori timpul nu ne permite să gătim sau să pregătim mese bogate, cu mai multe feluri de mâncare din cauza stilului de viață extrem de activ și sarcinilor pe care trebuie să le îndeplinim. De aceea, semipreparatele din carne pot fi alegerea potrivită.


  De ce să consumi semipreparate din carne?

   

  • Sunt foarte practice și ușor de asortat cu orice fel de garnitură, fie că vorbim de salate sau legume crude, fie că ne referim la legume la tigaie, fierte sau la cuptor.
  • Semipreparatele pot constitui alegerea ideală și pentru pregătirea unor aperitive complexe, ideale pentru mesele în familie, de sărbători sau la celebrarea unor momente speciale.
  • Sunt sățioase și asigură aportul de energie necesar, astfel încât să hrănească organismul și să accelereze funcțiile metabolismului.
  • Semipreparatele din carne congelate te ajută pregătești mese calde într-un tip record. Timpul de gătire este puternic redus.
  • Pot fi pregătite pentru masa de prânz, cât și cină sau chiar pentru o gustare rapidă.

   

  În ce rețete pot fi integrate semipreparatele?

   

  Există o gamă variată de rețete în care pot fi integrate semipreparatele din carne. De exmplu, mușchiulețul file, pieptul de rata sau de curcan afumate sau gătite sous vide pot adăugate în salate de multe tipuri. De asemenea, alături de alte produse lactate si legume, pot fi pregătite pe platouri care uneori pot fi servite ca aperit sau ca mese de sine stătătoare. Semipreparatele din carne congelate pot constitui produsul de bază pentru un prânz sănătos. Cascavalul pane poate alăturat unei garnituri din ciuperci, fasole verde, mazare, etc. De asemenea, carnea pentru burgeri sau chiftele te ajută la prepararea în timp record a acestor tipuri de mâncare care pot fi servite cu sosuri și garnitură de cartofi prăjiți. 

   

  Toate semipreparatele din carne disponibile în magazinul provin de la producători atent selecționați care au rețete speciale și modalități de pregătire sănătoase astfel încât preparatele să își păstreze atât aromele intense, cât și nutrienții, vitaminele și mineralele. 

   

  Plasează o comandă online și beneficiază de o livrare rapidă în București și județul Ilfov!