• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina SemipreparateSemipreparate carnePulpa de rata confiata, gatita Sous Vide 1.4 - 2.1kg

    Pulpa de rata confiata, gatita Sous Vide 1.4 - 2.1kg

    73.20Lei / /kg
    153.72Lei / /pachet
    Pret153.72Lei
    include 5% loss
    0 pachet (0 /kg) = Lei
    / /kg
      / /pachet  +-
    Adauga in favorite
    • Cod:
      CO12960

    Pulpa de rata, piesa intreaga cu os si piele, gatita sous vide in suc propriu, congelata rapid.

    Produs cu greutate variabila: intre 1.4 – 2.1kg/bucata. 
    Pretul afisat pe pachet corespunde unei greutati de 2.1kg.
    Pretul final va rezulta in urma cantaririi produsului, la pregatirea comenzii.

    Pulpa de rata confiata, gatita Sous Vide 1.4 - 2.1kgPulpa de rata confiata, gatita Sous Vide 1.4 - 2.1kg
    Sugestii de preparare

    Decongelare inainte de preparare (24 ore * frigider): Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore.

     

    La cuptor (30 min * 200°C): Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cele cu ventilatie sau treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 20-30 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.

     

    A nu se recongela dupa decongelare.

     

    Reteta Pulpa de rata confiata cu legume la gratar
     60 minute
     4 portii
    Ingrediente
    Pulpa de rata confiata, gatita Sous Vide – 1 buc
    Rosii cherry – 100g
    Vinete – 100g
    Zucchini – 100g
    Ciuperci champignon – 60g
    Ceapa alba – 1 buc
    Ardei gras – 1 buc
    Unt – 60g
    Pesto de busuioc – 1 lingura
    Sare si piper dupa gust
    Mod de preparare

    1. Taiati vinetele, zucchini, ceapa si ardeiul rondele, iar ciupercile separate-le de codite.


    2. Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cuptoarele cu ventilatie sau treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Scoateti pulpele de rata din folie si puneti-le intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 20-30 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute.


    3. Gatiti legumele pe ambele parti pe gratar pana se inmoaie, apoi trageti-le la tigaie cu unt si o lingura de sos pesto amestecata cu 15 ml ulei de masline. 
    Serviti impreuna cu pulpele de rata confiate.


    Pofta buna!

     

    • Ingrediente
      Pulpa de rata min.80%, amestec de condimente (apa, sare, chimen stabilizatorii di si trifosfati, faina de amarant, carbonat de sodiu, proteine vegetale, usturoi, dextroza, aroma) grasime de porc.
    • Informatii nutritionale
      Per 100 g: Valoare energetica: 1120kJ / 270kcal; Grasimi 23.3g, din care acizi grasi saturati 6.3g; Glucide 1.2g, din care zaharuri g; Proteine 13.8g; Sare 1.26g
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!