Pizza Ham Edenia - pizza cu sunca, cu blat pufos 410g
Pret15.00Lei
- Cod:CO5501
La cuptor (15 min * 200°C) : Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cuptoarele cu ventilatie sau treapta 4/5 pentru cuptoarele cu gaz). Indepartati folia si asezati pizza congelata intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 13-15 minute, pana la rumenirea* acesteia. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
* - daca pizza este decongelata, reduceti timpul de coacere.
A nu se recongela dupa decongelare.
- IngredienteFaina de GRAU, pasta de tomate, apa, sunca 12.2% (carne de porc, apa, dextroza, sare, stabilizatori (trifosfat, difosfat), antioxidanti (ascorbat de sodiu, extracte de rozmarin, acid ascorbic), aroma de
- fum, conservant (nitrit de sodiu)), branza edamer 5% (LAPTE), mozzarella 5% (LAPTE), ardei 3.7%, drojdie, ulei de rapita, sare, zahar, dextroza, amidon, amidon de GRAU, plante aromatice, condimente, usturoi.
- AlergeniGRAU, LAPTE (din branza). Poate contine urme de TELINA
- Informatii nutritionalePer 100g: Valoare energetica: 879kJ / 208kcal; Grasimi 4.4g, din care acizi grasi saturati 1.9g; Glucide 31g, din care zaharuri 4g; Proteine 10g; Sare 1g
- Conditii de depozitare-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de 2 saptamani
- 6 °C timp de 1 saptamana
+ 7°C frigider, timp de 1 zi - Tip blatBlat pufos