Piept de rata gatit Sous Vide 1.5 - 1.9kg
- Cod:CO623
Piept de rata, piesa intreaga, gatit sous vide in suc propriu, congelat rapid.
Produs cu greutate variabila: intre 1.5 – 1.9kg/bucata.
Pretul afisat pe pachet corespunde unei greutati de 1.9kg.
Pretul final va rezulta in urma cantaririi produsului, la pregatirea comenzii.
Decongelare inainte de preparare (24 ore * frigider): Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore.
La cuptor (30 min * 200°C): Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cele cu ventilatie sau treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 20-30 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
A nu se recongela dupa decongelare.
- IngredientePiept de rata, apa, ulei de rapita, stabilizator de arome, sare
- AlergeniFara alergeni
- Informatii nutritionalePer 100g: Valoare energetica: 531kJ / 127kcal; Grasimi 7g, din care acizi grasi saturati 1.8g; Glucide g, din care zaharuri 3.6g; Proteine 12g; Sare 1.53g
- Conditii de depozitareA se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!