• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina Brutarie, patiserie, cofetarieBrutariePaine rustica mediteraneana 20 buc x 420g

    Paine rustica mediteraneana 20 buc x 420g

    5.00Lei / /buc
    100.00Lei / /pachet
    Pret100.00Lei
    • Cod:
      LLR232

    Paine alba cu maia si cidru, care ne duce cu gandul la brutaria artizanala.

     

    Acest produs se vinde numai la bax. Baxul contine 20 de bucati. 

    include 5% loss
    0 pachet (0 /buc) = Lei
    / /buc
      / /pachet  +-
    Adauga in favorite

    1. Asezati painea intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-o sa se decongeleze 60 minute, la temperatura camerei. 


    2. Intre timp preincalziti cuptorul la o temperatura cu 30-40°C mai ridicata fata de temperatura de coacere mentionata. Reveniti la temperatura indicata inainte de a introduce produsele in cuptor. 


    3. Introduceti tava in cuptor si coaceti painea la 200°C timp de 10-12 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere. 


    4. Dupa ce s-a copt, scoateti tava din cuptor si lasati-o la temperatura camerei cel putin 15 minute, pentru ca aceasta sa isi incheie procesul de coacere.


    5. Recomandam consumul in 24 de ore de la coacere.

    • Ingrediente
      Faina alba de GRAU tip 650, apa, maia din GRAU (apa, faina din GRAU, culturi starter obtinute din mar), faina grifica din GRAU, sare iodata, drojdie, GLUTEN din GRAU, faina din malt de GRAU, agent de tratare a fainii: acid ascorbic.
    • Alergeni
      Contine GLUTEN din GRAU. Poate contine urme de seminte de SUSAN, SOIA, LAPTE si MUSTAR
    • Informatii nutritionale
      Per 100g: Valoare energetica: 1055kJ / 252kcal; Grasimi 1g, din care acizi grasi saturati 0.4g; Glucide 51g, din care zaharuri 1.2g; Proteine 8.4g; Sare 1.4g
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!
    • Ambalare
      La bax

    Cele mai vandute produse

    Produse noi