• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina LactateAlte produse lactateOldenburger smantana pentru frisca 1kg

    Oldenburger smantana pentru frisca 1kg

    Pret21.50Lei
    • Cod:
      BN378

    Samantana pentru frisca Oldenburger este obtinuta din lapte proaspat de vaca si contine 35% grasime. Este tratata UHT ceea ce ii confera un termen de valabilitate mai lung, pastrand toate valorile nutritionale. Un aliat de nadejde in bucatarie, ideal pentru prepararea deserturilor.

     

    Termen de valabilitate: 26.06.2021

    Cantitate:+-
    Adauga in favorite
    Oldenburger smantana pentru frisca 1kg
    Sugestii de preparare

    Cum se bate smantana pentru frisca?

     

    Tineti smantana Oldenburger in frigider pentru 6-8 ore inainte de folosire (de preferat a se tine la frigider pentru minim 30 de minute si vasul* in care se va amesteca smantana).

    Agitati bine cutia inainte de desfacere, pentru o omogenizare completa.

    Turnati cantitatea necesara intr-un bol si cu ajutorul unui mixer de mana amestecati timp de 1-2 minute la viteza mica, apoi cresteti viteza treptat pana cand frisca devine ferma. 

    Adaugati zahar** dupa preferinta si in functie de preparatul pe care il pregatiti (recomandare: puneti 1 lingurita de zahar pudra la 200 de ml. de smantana).

    A se pastra la friguder intr-un bol de sticla cu capac.

     

    *Pentru a nu contamina produsul finit cu miros strain se recomanda a se folosi doar vase si ustensile pentru patiserie.

    ** Folositi doar zahar pudra – acesta are si un mic continut de amidon care actioneaza ca un stibilizator pentru frisca si o ajuta sa isi pastreze fermitatea.

    Reteta Mousse cu zmeura
     20 minute
     4 portii
    Ingrediente
    Zmeura Edenia - 450g – 1 punga
    Zahar – 100g
    Apa – 60ml
    Gelatina  - 2 foi (1 plic gelatina pudra)
    Smantana pentru frisca Oldenburger (35% grasime)  - 125 ml
    Mod de preparare
    1. Puneti apa si zmeura congelata Edenia intr-o tigaie si gatiti la foc mic pana se decongeleaza apoi adaugati zaharul si amestecati pana cand compozitia se transforma intr-un sos fluid.
    2. Lasati sa se raceasca un pic si apoi strecurati cu ajutorul unei site fine pentru a scapa de seminte si de cocoloase.
    3. Puneti compozitia rezultata intr-un alt recipient peste care adaugati gelatina hidratata in prealabil in apa sau gelatina pulbere.
    4. Asezati iar sosul la foc mic pana cand gelatina se va dizolva complet apoi lasati-l sa se raceasca la temperatura camerei.
    5. Puneti smantana lichida pentru frisca Oldenburger intr-un bol si mixati pana cand obtineti o frisca cu consistenta tare.
    6. Adaugati si sosul de zmeura si amestecati pana la incorporare totala.

    7. Puneti amestecul rezultat in recipientele de servire si lasati-le la frigider sa se odihneasca pentru cel putin 2 ore. Mousse-ul rezultat este perfect pentru servire in orice moment al zilei!

    Pofta buna!

    • Ingrediente
      SMANTANA, stabilizator (E407).
    • Alergeni
      Declarati: LACTOZA, LAPTE si derivati din LAPTE
    • Informatii nutritionale
      Per 100 g: Valoare energetica: 1385kJ / 335kcal; Grasimi 35g, din care acizi grasi saturati 24.1g; Glucide 3.1g, din care zaharuri 3.1g; Proteine 2.2g; Sare 0.08g
    • Conditii de depozitare
      A se pastra Ia 2°C-4°C.

    Cele mai vandute produse

    Produse noi