• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina CarneCarne de vitaMuschi de vita Brazilia 1.8 - 2.3kg

    Muschi de vita Brazilia 1.8 - 2.3kg

    99.00Lei / /kg
    227.70Lei / /pachet
    Pret227.70Lei
    • Cod:
      CO86724

    Muschiul de vita 4/5 se remarca prin gradul superior de marmorare si diametrul ce depaseste 10 cm, facand din acesta o delicatesa.

     

    Produs cu greutate variabila: intre 1.8 - 2.3kg

    Pretul afisat pe pachet corespunde unei greutati de 2.3kg.
    Pretul final va rezulta in urma cantaririi produsului, la pregatirea comenzii.

     

    include 5% loss
    0 pachet (0 /kg) = Lei
    / /kg
      / /pachet  +-
    Adauga in favorite
    Muschi de vita cu trufe negre si sos de ciuperci
     60 minute
     2 portii
     
    Ingrediente

    Muschi de vita – 400g 
    Trufe negre – 2-3 buc
    Unt – 50g
    Ulei de masline – 50 ml
    Sare de mare si piper dupa gust

    Ingrediente pentru sosul de ciuperci: 
    Edenia ciuperci taiate – 450g
    Unt – 50g
    Vin rosu – 100ml
    Sare si piper dupa gust

    Mod de preparare

    1. Scoateti carnea de vita de la frigider la temperatura camerei pentru aproximativ 1 ora. Taiati muschiul de vita in 2 bucati aprozimativ egale, faceti mici inchizii in el si introduceti cateva felii de trufe. Condimentati-l cu piper si lasati la temperatura camerei timp de 20 de minute.


    2. Preincalziti cuptorul la 80-90°C.


    3. Intr-o tigaie incingeti uleiul de masline si puneti carnea cu partea impana cu trufe in sus. Asezonati cu sare de mare, adaugati untul si rumeniti pentru 3 minute apoi intoarceti muschiul folosind un cleste si puneti cateva cubulete de trufe pentru a aromatiza untul. Lasati sa se rumeneasca inca 3 minute apoi mutati preparatul intr-un vas termic cu capac si bagati-l la cuptor pentru 20-25 de minute.


    4. Intre timp, in tigaia in care ati sigilat muschiul de vita adaugati ciupercile feliate Edenia, condimentati cu sare si piper adaugati untul si gatiti la foc mare pana cand zeama rezultata scade la jumatate. Adaugati restul de trufe, stingeti cu vin rosu si lasati sa fiarba pana se evapora alcoolul.


    5. Scoateti muschiul de vita de la cuptor, feliati-l si serviti-l cu sosul de ciuperci.


    Pofta Buna!

     

    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!

    Cele mai vandute produse

    Produse noi