• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina CarneCarne de vitaMuschi de vita Brazilia 1.3 - 2.2kg

    Muschi de vita Brazilia 1.3 - 2.2kg

    99.00Lei / /kg
    217.80Lei / /pachet
    Pret217.80Lei
    • Cod:
      CO86721

    Muschiul de vita 3/4 este placut marmorat, fiind ideal in orice preparat de gastronomie.

    Produs cu greutate variabila: intre 1.3 - 2.2kg.

    Pretul afisat pe pachet corespunde unei greutati de 2.2kg.
    Pretul final va rezulta in urma cantaririi produsului, la pregatirea comenzii.

    include 5% loss
    0 pachet (0 /kg) = Lei
    / /kg
      / /pachet  +-
    Adauga in favorite
    Muschi de vita Brazilia 1.3 - 2.2kgMuschi de vita Brazilia 1.3 - 2.2kg
    Vreti sa obtineti friptura perfecta de vita?
     
    1. Lasati muschiul de vita la decongelat in frigider timp de 24 de ore;
    2. Inainte de preparare lasati carnea la temperatura camerei pentru 30 de minute;
    3. Scoateti produsul din ambalaj si portionati-l in felii cu o grosime de minim 3 centimetri;
    4. Stergeti bine excesul de zeama cu o hartie absorbanta;
    5. Incalziti bine o tigaie antiaderenta. Rumeniti (sigilati) ambele parti ale bucatilor de carne (mimin 2 minute pe fiecare parte) – aceasta operatiune se face inainte de a pune carnea la gratar*;
    6. Transferati muschiul de vita pe gratarul bine incins in prealabil si continuati procesul de frigere pana la gradul de consumare dorit (de la blue rare pana la well done)**;
     
    *Manevrarea carnii, atat la sigilare cat si la grill se va face intotdeauna cu ajutorul unui cleste pentru friptura. Folosirea unei furculite (inteparea bucatii de carne) duce la pierderea sucurilor si uscarea produsului. 
    ** In ilustratiile de mai jos puteti gasi temperaturile optime de gatire (temperaturi valabile in mijlocul sectiunii produsului).
    Pentru cei care nu au la indemana un termometru sau o sonda de temperatura pot folosi „testul degetului”. Acest procedeu presupune compararea fermitatii fripturii de vita cu apasarea in palma.
     

    Blue rare (crud) – Relaxati palma si apasati la baza degetului mare.

    Muschiul de vita este sigilat pe suprafata incinsa pana ce temperatura in interior atinge 46 °C.

    Rare (aproape crud) – Impreunati degetul mare cu cel aratator si apasati la baza degetului mare.

    Muschiul de vita este sigilat si ramane crud in proportie de 75%, iar temperatura in interior nu depaseste 49 °C.

    Medium rare (preparata pe jumatate) – Impreunati degetul mare cu cel mijlociu si apasati la baza degetului mare.

    Muschiul de vita este preparat in proportie de 50%, pana ce temperatura in interior atinge 52 °C.

    Medium – Impreunati degetul mare cu cel inelar si apasati la baza degetului mare.

    Muschiul de vita este preparat in proportie de 75%, pana ce temperatura in interior atinge 57 °C.

    Well done – Impreunati degetul mare cu cel mic si apasati la baza degetului mare.

    Muschiul de vita este facut integral, iar temperatura in interior atinge 71 °C, carnea avand nuanta maro.

     
    7. Adaugati condimentele preferate si lasati-o acoperita pentru cel putin 10 minute inainte de consum.
     
    Puteti asocia friptura de vita cu una dintre urmatoarele garnituri: 
     
     
    Pofta buna!

    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!

    Cele mai vandute produse