• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse

    Legume in sos de unt 2.5kg

    Pret48.00Lei
    • Cod:
      FSL0200

    Un mix de legume din mazare, morcovi, conopida si porumb dulce care se imbina perfect cu aroma untului proaspat.

    Cantitate:+-
    Adauga in favorite
    Legume in sos de unt 2.5kg
    Legume in sos de unt 2.5kgLegume in sos de unt 2.5kg
    Sugestii de preparare

    La tigaie: Puneti la incins 2 cuburi de unt si o lungura ulei intr-o tigaie, apoi adaugati legumele in sos de unt congelate si amestecati constant la foc mediu timp de 10-12 minute pana cand produsul ajunge la consistenta dorita. Pentru a-l face mai suculent, adaugati putina apa.


    La microunde: Scoateti produsul congelat din ambalaj si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 800 W. Incalziti timp de 3-4 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ati scos recipientul din cuptorul cu microunde asteptati un minut inainte sa scoateti capacul. Amestecati inainte sa serviti.


    A nu se recongela dupa decongelare.

     

     

    Amestec de legume in sos de unt cu frigaruie de curcan
     20 minute
     2 portii
    Ingrediente
    Legume in sos de unt – 450g
    Piept de curcan – 250g
    Lime – 1 buc
    Rosii cherry – 10 buc
    Unt – 50g
    Ulei de masline – 20 ml
    Cimbrisor – 1 crenguta
    Coriandru (proaspat) – 1 legatura
    Bete pentru frigarui – 2 buc
    Ardei iute sau cativa fulgi de chilly (optional)
    Sare si piper dupa gust
    Mod de preparare

    1. Taiati carnea de curcan in cubulete si le lasati-o la marinat in ulei de masline amestecat cu sare, piper, sucul si coaja rasa de la un lime si cateva frunze de cimbrisor.


    2. Asamblati frigaruile cu bucatelele de curcan marinat si rosii cherry, apoi gatiti-le intr-o tigaie incinsa, dupa ce le-ati uns in prealabil cu putin ulei de masline.


    3. Puneti la incins 2 cuburi de unt si o lungura ulei intr-o tigaie, apoi adaugati legumele in sos de unt congelate cu o crenguta de cimbrisor si amestecati constant la foc mediu timp de 10-12 minute pana cand produsul ajunge la consistenta dorita. Pentru a-l face mai suculent, adaugati putina apa.


    4. Asezati intr-o farfurie legumele in sos de unt si o frigaruie si presarati deasupra, cimbrisor si frunze de coriandru. Optional puteti pune si rondele de ardei iute sau fulgi de chilly.


    Pofta buna!

    • Ingrediente
      Legume 85% (mazare de gradina, morcovi, conopida, porumb dulce; UNT: 6%; apa, patrunjel, zahar, sare, amidon din cartofi, extract de drojdie.
    • Alergeni
      Contine LAPTE.
    • Informatii nutritionale
      Per 100g: Valoare energetica: 396kJ / 93kcal; Grasimi 5.1g, din care acizi grasi saturati 3.2g; Glucide 7.9g, din care zaharuri 4.1g; Proteine 2.3g; Sare 0.88g
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!

    Cele mai vandute produse