• Meniu
 • Cosul meu

  0 produse
  Prima pagina LactateBranzeturiLa Vache Qui Rit branza si grisine cu gust de pizza 20 buc x 35g

  La Vache Qui Rit branza si grisine cu gust de pizza 20 buc x 35g

  2.50Lei / /buc
  50.00Lei / /pachet
  Pret50.00Lei
  • Cod:
   BN449

  Branza topita cu grisine crocante cu gust de pizza, o gustare sanatoasa cu mai putin de 100 calorii pe portie. Practica pentru parinti, distractiva pentru copii, poate fi o gustare ideala la birou, la scoala sau in excursie. Branza topita este fabricata prin tehnologia UHT, ceea ce permite depozitarea in afara frigiderului la o temperatura de pana la 25°C, pe toata durata de viata. Fara adaos de conservanti, coloranti, arome artificiale.

   

  Acest produs se vinde numai la bax. Baxul contine 20 de bucati. 

  include 5% loss
  0 pachet (0 /buc) = Lei
  / /buc
    / /pachet  +-
  Adauga in favorite
  • Ingrediente
   BRANZA procesata (71,4%): LAPTE degresat rehidratat, BRANZETURI, UNT, concentrat mineral din LAPTE, proteine din LAPTE, sare emulsionanta (E452), zer acidifiat concentrat. Grisine (28,6%): faina de GRAU, ulei de floarea soarelui, malt din ORZ,
  • praf de rosii 2,1%, sare, faina de GRAU maltata, drojdie, oregano 0,7%, aroma, extract de drojdie. 102 g de faina de GRAU folosite la producerea a 100 g de grisine. Grasime in substanta uscata: 45%.
  • Alergeni
   Declarati: LACTOZA, LAPTE si derivati din LAPTE, CEREALE si produse din CEREALE care contin GLUTEN; Evidentiati: BRANZA, UNT, GRAU, ORZ
  • Conditii de depozitare
   Acest produs foloseste tehnologia UHT, care ii permite sa fie pastrat in afara zonei refrigerate, pana la 25°C. Dupa desfacere se recomanda pastrarea la frigider la temperatura de 4°C-8°C.

  Cele mai vandute produse

  Produse noi