La Strada Lava cake ciocolata (2 x 100g) 200g
- Cod:LS706
Cunoscuta si ca Vulcan sau Moelleux de ciocolata, este un desert foarte apreciat de iubitorii ciocolatei, care a devenit in ultima vreme o prezenta obligatorie in meniurile restaurantelor de lux.
Inventarea acestei prajituri la sfarsitul anilor '90 este disputata de 2 maestri cofetari, care se pare ca au scos din greseala din cuptor o prajitura cu ciocolata, lasand interiorul necopt. S-a dovedit o greseala foarte inspirata!
Lava cake se serveste fierbinte, imediat ce a fost scoasa din cuptor, alaturi de o cupa de inghetata. Iti recomandam sa o incerci alaturi de inghetata La Strada de vanilie sau inghetata cu ciocolata si nuci pecan.
La cuptor (15 min * 180°C): preincalziti cuptorul la 180°C. Scoateti produsul congelat din folia de plastic si puneti-l cu tavita de hartie in cuptor pe raftul de mijloc. Coaceti-l timp de 10 – 15 minute si apoi serviti.
La microunde (1 min * 660W): scoateti produsul congelat din folia de plastic si indepartati tavita de hartie. Lasati-l la temperatura camerei 20 minute, apoi incalziti-l in cuptorul cu microunde 60 secunde, la 660 W.
Dupa decongelare produsul poate fi pastrat la frigider si consumat in 3 zile.
A nu se recongela dupa decongelare.
- IngredienteOUA, ciocolata neagra extra 22% (pasta de cacao, zahar, unt de cacao, emulsifiant: lecitina din SOIA, aroma naturala de vanilie), uleiuri si grasimi vegetale (ulei de nuca de cocos, unt de cacao, unt de shea)
- in proportii variabile, sirop de glucoza, faina de GRAU, galbenus de OU, zahar, UNT anhidru, LAPTE, aroma naturala de vanilie.
- AlergeniContine OUA, SOIA, GRAU, UNT, LAPTE. Produsul poate contine NUCI.
- Informatii nutritionalePer 100 g: Valoare energetica: 1831kJ / 440kcal; Grasimi 31g, din care acizi grasi saturati 23g; Glucide 32g, din care zaharuri 21g; Proteine 6.6g; Sare 0.08g
- Conditii de depozitareA se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!