• Meniu
 • Cosul meu

  0 produse

  How to

  Cum gătim corect legumele congelate la tigaie

  Cum gătim corect legumele congelate la tigaie

  Legumele congelate trase la tigaie reprezintă o garnitură populară pentru diverse tipuri de cărnuri, dar și pentru mesele vegetariene sau de post. Le poți păstra în congelator, fiind soluția la îndemâna pentru un prânz rapid ori pentru o cină ușoară. 

  Pentru a beneficia din plin de savoarea lor, de proprietățile benefice pe care le oferă, dar și de coloritul specific ale legumelor, trebuie să știi cum se gătesc corect mixurile congelate. Iată o rețetă care-ți poate folosi drept model și câteva secretele care să-ți fie de ajutor în bucătărie!

  Citeste in continuare →
  Cum alegem și cum pregătim carnea de vită

  Cum alegem și cum pregătim carnea de vită

  Carnea de vită este delicioasă, dacă știi cum să o alegi în funcție de modul de gătire preferat și de specificul preparatului pe care vrei să-l obții. Așa cum știi deja, ofertele măcelăriilor și ale supermarketurilor sunt extrem de variate, în ceea ce privește tipurile de carne de vită pe care le pun la dispoziția pofticioșilor, așadar, alegerea poate fi destul de dificilă, uneori. 
  La foodconcierge.ro, ne dorim să furnizăm nu doar cele mai bune produse și cele mai savuroase rețete, ci împărtășim cititorilor noștri și din know-how-ul maeștrilor bucătari iscusiți. Iată un ghid complet despre alegerea și pregătirea cărnii de vită!

  Citeste in continuare →
  Pagina 1 din 1
  «1»