• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina CarneCarne de rataFicat gras de rata (foie gras) 700 - 800g

    Ficat gras de rata (foie gras) 700 - 800g

    125.00Lei / /kg
    100.00Lei / /pachet
    Pret100.00Lei
    • Cod:
      CO52590

    Ficatul gras cunoscut si sub numele de “foie gras” este o specialitate culinara renumita in bucataria franceza si rezulta din indoparea (ingrasarea fortata) a ratelor sau gastelor.

    Origine: Bulgaria

    Produs cu greutate variabila: intre 700 si 800 g/bucata
    Pretul afisat pe pachet corespunde unei greutati de 800g. 
    Pretul final va rezulta in urma cantaririi produsului, la pregatirea comenzii.

    include 5% loss
    0 pachet (0 /kg) = Lei
    / /kg
      / /pachet  +-
    Adauga in favorite
    Ficat gras de rata (foie gras) 700 - 800g
    Rondele de foie gras pe biscuit de parmezan
     45 minute
     6 portii
    Ingrediente
    Ficat gras de rata – 700g
    Parmezan Gran formaggio – 300g
    Faina – 200g
    Pesmet fin – 200g
    Oua – 3 buc
    Sare si piper dupa gust
    Dulceata de ardei iute
    Mod de preparare
    1. Preincalziti cuptorul electric (treapta 4 pentru cuptoarele cu gaz) la 200°C.
     
    2. Intr-un bol radeti parmezanul pe razatoarea mare, apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt cu ajutorul unui inel de formare presarati parmezanul astfel incat sa obtineti mici gramajoare sub forma unui biscuite rotund.
     
    3. Introduceti tava in cuptorul preincalzit pentru 5 minute pana cand parmezanul se topeste si capata o culoare aurie. Scoateti de la cuptor si lasati sa se raceasca pentru minim 10 minute.
     
    4. Curatati ficatul de rata (foie gras) de eventualele vinisoare si taiati-l in rondele de aproximativ 2-3 centimetri. 
     
    5. Intr-un castron bateti cele 3 oua adaugand sare si piper dupa gust apoi treceti rondelele de foie gras prin faina, ou si pesmet si rumeniti pe ambele parti intr-o tigaie antiaderenta in grasimea proprie.
     
    6. Intr-o farfurie formati un turnulet alternand un biscuite de parmezan cu o bucata de foie gras. Serviti cu dulceata de ardei iute si garnitura de legume preferata.
     
    Pofta Buna

     

    • Ingrediente
      Ficat de rata
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!

    Cele mai vandute produse