• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina SemipreparateSemipreparate legumeFarm Frites inele de ceapa 1kg

    Farm Frites inele de ceapa 1kg

    Pret19.80Lei
    • Cod:
      CO78330

    Inelele de ceapa pane de la Farm Frites sunt realizate din felii groase de ceapa olandeza acoperite cu un aluat usor pentru o textura corcanta. Pot fi consumate atat ca aperitiv cat si ca garnitura, fiind adesea intalnite in meniurile burgerilor.

    Cantitate:+-
    Adauga in favorite
    Farm Frites inele de ceapa 1kg
    Farm Frites inele de ceapa 1kgFarm Frites inele de ceapa 1kg
    Sugestii de preparare

    La cuptor: Preincalziti cuptorul la 180°C (treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Asezati inelele de ceapa congelate intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc si coaceti-le pentru 15-20 de minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.

    La tigaie: Puneti ulei la incins intr-o tigaie, apoi adaugati inelele de ceapa congelate si prajiti la foc mediu timp de 6-7 minute sau pana cand produsul capata o culoare aurie.

    La friteuza: Preincalziti uleiul* din friteuza la 175°C. Prajiti inelele de ceapa congelate timp de 3-4 minute. La jumatatea timpului de coacere scuturati energic cosul (pentru o prajire uniforma). Scoateti inelele de ceapa pe hartie prosop pentru a scurge excesul de ulei.

    * - pentru o prajire uniforma cantitatea de ulei trebuie sa fie de 10 la 1 – la 10 litri de ulei se poate praji maxim 1 kilogram de produs congelat. In cazul in care nu se respecta proportia, prajirea produsului devine fierbere a acestuia.

     

    Inele de ceapa & Texan Angus Burger
     25 minute
     4 portii
    Ingrediente
    Burger din carne de vita Angus Edenia – 1 cutie
    Chifla pentru hamburger – 4 buc
    Farm Frites inele de ceapa – 1 punga
    Leerdammer branza pentru toast & burger – 1 folie
    Adrei Jalapeno – 1 buc
    Sos de burger – 1 buc
    Bacon – 8 felii
    Sare si pieper dupa gust
    Mod de preparare

    1. Lasati la decongelat pentru minim 12 ore in frigider burgerii de vita. Puneti burgerii din carne de vita intr-o tigaie grill si coaceti la foc mediu timp de 8-10 minute pana la rumenire. Intoarceti-i ocazional astfel incat sa se rumeneasca pe ambele parti.


    2. Preincalziti cuptorul la 180°C (treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Tapetati 2 tavi de cuptor cu hartie de copt. Pe una dintre ele puneti inelele de ceapa intr-un singur strat iar pe cealalta asezati feliile de bacon. Coaceti timp de 8-10 minute feliile de bacon, iar inelele de ceapa pentru 15-20 de minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.


    3. Sectionati chiflele de hamburger in doua si puneti-le in tigaie cu partea taiata sa se rumeneasca.


    4. Asamblati burgerul astfel: acoperiti baza chiflei cu sos, puneti burgerul din carne de vita Angus Edenia peste acesta puneti o felie de Leerdammer branza pentru burger. Completati cu felii de baconul crocant si ardeiul jalapeno, apoi aseazati deasupra capacul chiflei.


    Pofta Buna!

    • Ingrediente
      Ceapa (53%), pesmet (faina de GRAU, sare, drojdie), ulei de floarea soarelui, faina de GRAU, amidon din GRAU, gelifiant (E401), sare, dextroza, zahar.
    • Informatii nutritionale
      Per 100 g: Valoare energetica: 909kJ / 214kcal; Grasimi 9.4g, din care acizi grasi saturati 1.1g; Glucide 29.6g, din care zaharuri 4.4g; Proteine 3.5g; Sare 0.9g
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!
    Cantitate 1 1+
    Pret 20.00Lei 19.80Lei

    Cele mai vandute produse

    Produse noi