• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina Legume si FructeLegume simpleEdenia spanac tocat portionat 450g

    Edenia spanac tocat portionat 450g

    Pret5.90Lei
    • Cod:
      CO1209
    Spanacul contine fier si beta-caroten si este o sursa excelenta de vitamina A, vitamina C si fibre.
    Cantitate:+-
    Adauga in favorite
    Edenia spanac tocat portionat 450g
    Edenia spanac tocat portionat 450g
    Sugestii de preparare

    La tigaie: Intr-o tigaie incinsa adaugati spanacul tocat portionat congelat si amestecati constant la foc mediu timp de 5-7 minute pana cand produsul ajunge la consistenta dorita. Pentru a il face mai suculent, adaugati putina apa.


    La cratita (pe plita): Adaugati spanacul tocat portionat congelat intr-o cratita cu apa clocotita cu un pic de sare si lasati sa fiarba la foc mediu pentru 6-8 minute de cand apa ajunge din nou la punctul de fierbere.


    La microunde: Scoateti produsul congelat din ambalaj si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 800 W. Incalziti timp de 3-4 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ati scos recipientul din cuptorul cu microunde asteptati un minut inainte sa scoateti capacul. Amestecati inainte sa serviti.


    La abur: Puneti spanacul tocat portionat congelat intr-un vas termorezistent si gatiti pentru 12-15 minute.


    A nu se recongela dupa decongelare.

     

     

    Reteta Pesto de spanac cu parmezan
     15 minute
     6 portii
    Ingrediente
    Spanac tocat portii Edenia 450g – 1 buc
    Muguri de pin – 200g
    Ulei de masline – 60ml
    Gran formaggio (ras) – 100g
    Coaja de lamaie (rasa fin) – 1 lingurita
    Paine rustica Lumberjack – 1 buc
    Sare si piper dupa gust
    Mod de preparare

    1. Intr-o cratita medie fiebeti aproximativ 1 litru de apa. Asezati spanacul tocat Edenia congelat intr-o sita, deasupra cratitei, astfel incat spanacul sa nu intre in contact cu apa. Lasati-l pentru 5-6 minute la aburul fierbinte, pana cand se decongeleaza, apoi lasati-l sa se scurga de excesul de apa.


    2. Intr-o tigaie (fara ulei) la foc mediu, prajiti mugurii de pin pentru 3-4 minute, amestecand energic.


    3. Puneti spanacul, mugurii de pin si coaja de lamaie rasa intr-un blender si mixati pe pozitia “PULSE” timp de 4-5 secunde astfel incat sa se omogenizeze amestecul. Repetati operatiunea de 3 ori apoi lasati blender-ul la viteza mica si adaugati treptat uleiul de masline, pana se obtine o textura cremoasa.


    4. Puneti compozitia rezultata intr-un bol, asezonati cu sare si piper si apoi adaugati parmezanul ras, amestecand usor, pana cand sosul se omogenizeaza.


    5. Serviti pe paine rustica Lumberjack prajita.


    Pofta buna!

    • Ingrediente
      Spanac tocat
    • Informatii nutritionale
      Per 100 g: Valoare energetica: 117kJ / 28kcal; Grasimi 0.2g, din care acizi grasi saturati 0.1g; Glucide 2.8g, din care zaharuri 0.6g; Proteine 2.3g; Sare 0.19g
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!

    Cele mai vandute produse