Edenia snitel vienez de porc 330g
- Cod:CO1264
La cuptor (25 min * 200°C): Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cuptoarele cu ventilatie sau treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Asezati produsul congelat intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 20-25 minute, intorcandu-l o data la jumatatea timpului de preparare. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
La tigaie (7 min): Puneti la incins 2 linguri de unt sau ulei intr-o tigaie, apoi adaugati produsul congelat si prajiti la foc mediu timp de 6-7 minute pe fiecare.
La friteuza (6 min * 175°C): Preincalziti uleiul* din friteuza la 175°C. Prajiti produsul congelat timp de 5-6 minute. La jumatatea timpului de coacere scuturati energic cosul (pentru o prajire uniforma). Scoateti produsul pe hartie prosop pentru a scurge excesul de ulei.
* - pentru o prajire uniforma cantitatea de ulei trebuie sa fie de 10 la 1 – la 10 litri de ulei se poate praji maxim 1 kilogram de produs congelat. In cazul in care nu se respecta proportia, prajirea produsului devine fierbere a acestuia.
A nu se recongela dupa decongelare.
- IngredienteFile de porc 65%, pesmet (faina de GRAU, apa, drojdie de bere, sare iodata, ulei floarea soarelui), OUA, ulei de rapita, apa, faina de GRAU (alba tip 650), sare.
- AlergeniGLUTEN, OU
- Informatii nutritionalePer 100g: Valoare energetica: 878kJ / 210kcal; Grasimi 9.6g, din care acizi grasi saturati 1.45g; Glucide 15.6g, din care zaharuri 0.6g; Proteine 15.2g; Sare 1.3g
- Conditii de depozitare-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
- 6 °C timp de 3 zile