• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina SemipreparateEtniceEdenia risotto cu ciuperci 400g

    Edenia risotto cu ciuperci 400g

    Pret14.00Lei
    Cantitate:+-
    Adauga in favorite
    • Cod:
      CO1275
    Orez, amestec de ciuperci cu sos cremos de smantana si branza Cheddar. Reteta autentica italiana.
    Edenia risotto cu ciuperci 400g
    Edenia risotto cu ciuperci 400gEdenia risotto cu ciuperci 400g

    La tigaie (10 min): Puneti la fiert 2-3 linguri de apa intr-o tigaie, apoi adaugati produsul risotto cu ciuperci congelat si amestecati constant la foc mediu timp de 8-10 minute pana cand produsul ajunge la consistenta dorita. Pentru a-l face mai suculent, adaugati putina apa.

     

    La microunde (10 min * 800W): Scoateti produsul congelat din ambalaj si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac impreuna cu cateva linguri de apa. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 800 W. Incalziti timp de 4-5 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 4-5 minute. Dupa ce ati scos recipientul din cuptorul cu microunde asteptati un minut inainte sa scoateti capacul. Amestecati inainte sa serviti.

     

    A nu se recongela dupa decongelare.

    • Ingrediente
      Orez risotto prefiert 52%, apa, ciuperci de Paris (Agaricus Bisporus) 10%, smantana (LAPTE), branza Cheddar (LAPTE), ciuperci (Pleurotus Ostreatus) 5%, ceapa, usturoi, amidon din orez, extract de ciuperci, aroma naturala, patrunjel, sare, piper.
    • Alergeni
      LAPTE
    • Informatii nutritionale
      Per 100g: Valoare energetica: 527kJ / 125kcal; Grasimi 3.7g, din care acizi grasi saturati 2.6g; Glucide 19g, din care zaharuri 3g; Proteine 3.5g; Sare 0.58g
    • Conditii de depozitare
      -18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
      -12 °C timp de o luna
      - 6 °C timp de 3 zile
    • Retete cu specific
      Italienesc