• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina CarneCarne de puiEdenia Poulet Jaune Fermier d'Auvergne 1.5kg

    Edenia Poulet Jaune Fermier d'Auvergne 1.5kg

    Pret61.90Lei
    • Cod:
      CO1509
    Pui din Franta, din regiunea Auvergne, de o calitate superioara atestata prin certificarea Label Rouge. Este crescut liber, traditional si hranit cu vegetale. Puii cresc lent, in minim 81 de zile si datorita felului in care sunt crescuti, carnea lor are un gust inconfundabil de pui de tara. Nu este tratat cu antibiotice , nici curativ nici preventiv.
    Cantitate:+-
    Adauga in favorite
    Edenia Poulet Jaune Fermier d'Auvergne 1.5kg
    Edenia Poulet Jaune Fermier d'Auvergne 1.5kgEdenia Poulet Jaune Fermier d'Auvergne 1.5kg
    Sugestii de preparare

    La tigaie: intr-o tigaie incinsa, puneti puiul decongelat, portionat si asezonat dupa gust. Lasati-l pe foc timp de 35-45 de minute, sau pana cand carnea este gatita, intorcandu-l pe ambele parti. Apoi continuati cu instructiunile din reteta aleasa.


    In oala: intr-o oala cu apa clocotita, adaugati puiul decongelat in prealabil si portionat . Lasati-l la fiert timp de 45 de minute sau pana cand carnea este gatita. Apoi continuati cu instructiunile din reteta aleasa.


    La cuptor: puneti puiul decongelat in prealabil, intr-un vas termorezistent. Stropiti-l cu ulei si asezonati-l in functie de reteta. Introduceti vasul in cuptorul preincalzit la 180-190 °C, timp de 60 de minute sau pana cand carnea este gatita.

     

    Poulet Jaune cu unt, usturoi si legume la cuptor
     120 minute
     4 portii
    Ingrediente
    Poulet Jaune Fermier D’Auvergne Edenia – 1 buc
    Unt – 150g
    Usturoi – 1 capatana
    Condimente de sezon
    Legume diferite: ardei gras, morcov, praz, cartof
    Sare si piper dupa gust
    Mod de preparare
    1. Decongelati in frigider pentru 24 de ore puiul Poulet Jaune Fermier D’Auvergne Edenia.

    2. Afiliati untul cu usturoiul batut, sare, piper si condimentele de sezon dupa gust. Cu ajutorul unui cutit faceti cateva incizii in pielea puiului si umpleti cu amestecul de unt. Apasati apoi pe piele pentru uniformizarea acestuia dedesubt. Procedati asa pe fata, spate si picioarele puiului. Pastrati un pic de unt si pentru a-l unge deasupra dar si in cavitatea puiului.
     

    3. Preincalziti cuptorul la 200°C (treapta 4 pentru cuptoarele cu gaz). Taiati legumele in diferite forme si puneti-le intr-o tava potrivita astfel incat sa poata incapea si puiul. Umpleti de asemena si cavitatea acestuia cu legume si legati-i picioarele cu o sfoara sfeciala pentru cuptor. Puneti puiul peste legume cu fata in sus si bagati tava in partea cea mai de jos a cuptorului preincalzit pentru aproximativ 1 ora si 40 de minute.

    4. Cu ajutorul a doua furculite intoarceti puiul cu grija dupa primele 40 de minute cu fata in jos si mai lasati-l pentru inca 40 – 50 de minute, apoi intoarceti-l din nou cu fata in sus pentru inca 20-25 de minute pentru a se rumeni mai bine.
    Serviti preparatul alaturi de o salata de sezon.
     

    Pofta buna! 

    • Ingrediente
      Carcasa de pui eviscerat, fara cap, gat si picioare. Pui din Auvergne crescut liber, traditional. Clasa A.
    • Alergeni
      Fara alergeni
    • Informatii nutritionale
      Per 100g: Valoare energetica: 653kJ / 156kcal; Grasimi 8g, din care acizi grasi saturati 2.2g; Glucide 0g, din care zaharuri 0g; Proteine 21g; Sare 0.1g
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!

    Cele mai vandute produse