• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse

    Edenia morcovi baby 450g

    Pret6.90Lei
    • Cod:
      CO1235

    Morcovii baby Edenia sunt curatati, sortati si congelati rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive. Sunt bogati in betacaroten si in antioxidanti care protejeaza celulele pielii si lupta impotriva radicalilor liberi.

    Nu se decongeleaza inainte de gatire.

     

    Cantitate:+-
    Adauga in favorite
    Edenia morcovi baby 450g
    Edenia morcovi baby 450g
    Sugestii de preparare

    La tigaie: Intr-o tigaie incinsa adaugati morcovii baby congelati si amestecati constant la foc mediu timp de 5-7 minute pana cand produsul ajunge la consistenta dorita. Pentru a ii face mai suculenti, adaugati putina apa.


    La cratita (pe plita): Adaugati morcovii baby congelati intr-o cratita cu apa clocotita cu un pic de sare si lasati sa fiarba la foc mediu pentru 6-8 minute de cand apa ajunge din nou la punctul de fierbere.


    La microunde: Scoateti produsul congelat din ambalaj si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 800 W. Incalziti timp de 3-4 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ati scos recipientul din cuptorul cu microunde asteptati un minut inainte sa scoateti capacul. Amestecati inainte sa serviti.


    La abur: Puneti morcovii baby congelati intr-un vas termorezistent si gatiti pentru 12-15 minute.


    A nu se recongela dupa decongelare.

     

     

    Scoici Saint Jaques cu morcovi in doua feluri
     40 minute
     3 portii
    Ingrediente
    Pentru piure de morcovi:
    Morcovi baby Edenia 
    – 300g
    Unt – 50g
    Smantana dulce – 100g
    Pasta de miso alba – 1 lingurita
    Sare si piper dupa gust
    Pentru morcovi caramelizati:
    Morcovi baby Edenia – 150g
    Ulei floarea-soarelui – 1 lingura
    Otet balsamic – 1 lingura 
    Sare si piper dupa gust
    Pentru scoici Saint Jaques in unt:
    Carne de scoici Saint Jaques – 10 buc
    Ulei de floarea soarelui – 2 linguri
    Unt (clarifiat) – 1 lingura
    Sare de mare si piper dupa gust
    Mod de preparare

    1. Puneti morcovii baby congelati intr-o cratita cu apa clocotita si sare, adaugati pasta de miso si lasati sa fiarba la foc mediu pentru 10-15 minute de cand apa ajunge din nou la punctul de fierbere apoi scoateti-i, scurgeti-i bine de apa si pasati-i intr-un blender impreuna cu smantana dulce si untul. Pentru ca piure-ul sa fie foarte fin se poate trece si printr-o sita (pentru faina).


    2. Puneti morcovii baby la decongelat intr-o sita si lasati-i sa se scurga apa. Incingeti 1 lingura de ulei intr-o tigaie, adaugati morcovii baby bine scursi de apa (pe un servet absorbant) si amestecati constant la foc mediu pentru cateva minute pana cand incep sa se coloreze bine pe o parte apoi intoarceti-i prin scuturarea tigaii si lasati-i sa se rumeneasca si pe cealalta parte, apoi adaugati otetul balsamic. Agitati tigaia de cateva ori pentru a se distribui uniform, mai lasati 2-3 minute si apoi luati de pe foc.


    3. Spalati bine in cateva ape scoicile Saint Jaques, inlaturati gonadele (organele portocalii atasate) si asezonati cu sare si piper. Incingeti intr-o tigaie (de preferat de fonta) cele 2 linguri de ulei si puneti scoicile pentru aproximativ 2 minute pe o parte (pana se rumenesc), apoi intoarceti-le pe cealalta parte pentru 30 de secunde si turnati peste ele untul clarifiat. Distribuiti bine pe suprafata lor pentru 1 minut apoi opriti focul. 


    4. Pe o farfurie intinsa asezati piureul, morcovii caramelizati si cate 3-4 scoici la portie.


    Pofta buna!

    • Ingrediente
      Morcovi baby
    • Informatii nutritionale
      Per 100 g: Valoare energetica: 136kJ / 32kcal; Grasimi 0.2g, din care acizi grasi saturati 0.2g; Glucide 5.6g, din care zaharuri 5.6g; Proteine 0.7g; Sare 0.16g
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!

    Cele mai vandute produse