• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse

    Edenia mazare fina 1kg

    Pret12.00Lei
    • Cod:
      CO1206

    Pregatim cu atentie mazarea pentru tine: culegem cele mai bune pastai si selectam boabele conform celor mai inalte standarde.

    Pentru ca o congelam rapid, la doar cateva ore de la recoltare, mazarea Edenia isi va pastra intotdeauna culoarea verde si aroma caracteristica, dulce.

    Boabele verzi si proaspete de mazare, pe langa faptul ca sunt delicioase, sunt si o sursa importanta de fier si fibre.

    Nu se decongeleaza inainte de gatire.

    Cantitate:+-
    Adauga in favorite
    Edenia mazare fina 1kg
    Edenia mazare fina 1kgEdenia mazare fina 1kg
    Sugestii de preparare

    La tigaie: Intr-o tigaie incinsa adaugati mazarea fina congelata si amestecati constant la foc mediu timp de 5-7 minute pana cand produsul ajunge la consistenta dorita. Pentru a o face mai suculenta, adaugati putina apa.


    La cratita (pe plita): Adaugati mazarea congelata intr-o cratita cu apa clocotita cu un pic de sare si lasati sa fiarba la foc mediu pentru 6-8 minute de cand apa ajunge din nou la punctul de fierbere.


    La microunde: Scoateti produsul congelat din ambalaj si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 800 W. Incalziti timp de 3-4 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ati scos recipientul din cuptorul cu microunde asteptati un minut inainte sa scoateti capacul. Amestecati inainte sa serviti.


    La abur: Puneti mazarea fina congelata intr-un vas termorezistent si gatiti pentru 15-20 minute.


    A nu se recongela dupa decongelare.

     

     

    Reteta Crema de mazare cu avocado
     15 minute
     20 mini portii
    Ingrediente
    Mazare fina Edenia 1 kg – 1 punga
    Avocado hass (decongelat) – 2 buc
    Zeama de lamaie – 30 ml
    Unt – 50g
    Ulei de masline – 20 ml
    Ceapa (tocata marunt) – 1 buc
    Usturoi (tocat) – 2 catei
    Demibagheta ciabatta 120g – 5 buc
    Sare si piper dupa gust
    Mod de preparare

    1. Intr-o oala pentru supa/ciorba, la foc mediu, topiti untul si uleiul de masline. Adaugati ceapa si usturoiul si caliti pana cand amestecul devine translucid, amestecand ocazional. Adaugati mazarea Edenia congelata, sare si piper dupa gust, apoi caliti pentru inca 3 minute.


    2. Adaugati apa cat sa se acopere preparatul si fierbeti la foc mediu pentru 7-8 minute, apoi scurgeti zeama.


    3. Tocatati marunt jumatatile de avocado (decongelat in prealabil) si puneti-l peste mazare, impreuna cu zeama de la lamaie.


    4. Pasati compozitia in blender cu o viteza medie pana obtineti o pasta de o consistenta medie. 


    5. Serviti crema de mazare cu avocado cu felii de demibagheta ciabatta prajite.


    Pofta buna!

    • Ingrediente
      Mazare fina
    • Informatii nutritionale
      Per 100g: Valoare energetica: 353kJ / 84kcal; Grasimi 0.4g, din care acizi grasi saturati 0.12g; Glucide 9.7g, din care zaharuri 2.5g; Proteine 6.6g; Sare 0.09g
    • Conditii de depozitare
      -18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
      -12 °C timp de o luna
      - 6 °C timp de 3 zile

    Cele mai vandute produse