• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina Legume si FructeMixuri de legumeEdenia legume pentru supa crema de ciuperci 450g

    Edenia legume pentru supa crema de ciuperci 450g

    Pret8.00Lei
    Cantitate:+-
    Adauga in favorite
    • Cod:
      CO1402

    Amestec de legume ideal pentru prepararea supei crema de ciuperci. Contine legume in proportii variabile: ciuperci, ceapa cuburi, pastarnac cuburi, telina cuburi, cartofi cuburi.

    Edenia legume pentru supa crema de ciuperci 450g
    Edenia legume pentru supa crema de ciuperci 450g
    Sugestii de preparare

    La cratita (pe plita): Adaugati legumele pentru borsul taranesc congelate intr-o cratita cu apa clocotita si lasati sa fiarba la foc mediu pentru 6-8 minute de cand apa ajunge din nou la punctul de fierbere.

    A nu se recongela dupa decongelare.

     

    Reteta Supa crema de ciuperci cu ceapa crocanta
     45 minute
     4 portii
    Ingrediente
    Edenia legume pentru supa crema de ciuperci – 1 punga
    Ceapa – 1 buc
    Usturoi – 3 catei
    Faina - 1 lingura cu varf
    Smantana pentru gatit – 200ml
    Supa de legume (sau apa) – 500ml
    Cimbru uscat
    Sare si piper dupa gust
    Pentru ceapa crocanta
    Ceapa – 1 buc
    Lapte batut – 100ml
    Faina - 2-3 linguri
    Ulei pentru prajit
    Mod de preparare

    1. Intr-o tigaie incingeti un pic de ulei si caliti ceapa tocata grosier pentru 5-6 minute.


    2. Adaugati usturoiul feliat si faina si amestecati pana la omogenizare.


    3. Puneti mixul de legume pentru supa de ciuperci impreuna cu supa de legume sau apa data in clocot in prealabil. Puteti asezona cu un varf de lingurita de cimbru, sare si piper dupa gust si fierbeti la foc mic pentru 8-10 de minute.


    4. Dupa ce compozitia este fiarta, blendati toate ingredientele direct in oala si adaugati smantana pentru gatit. Lasati pentru inca 5 minute la foc mic. Condimentati dupa gust, daca mai este necesar.


    Ceapa crocanta


    1. Taiati ceapa fasii subtiri si o lasati-o la inmuiat in laptele batut pentru 10-15 minute.


    2. Dati ceapa prin faina amestecata cu sare si o puneti-o la prajit in tigaie, in baie de ulei incins.


    3. A se praji in transe, pentru a nu se suprapune ceapa in tigaie si pentru a iesi crocanta.


    4. Scoateti ceapa din tigaie pe un prosop de hartie pentru a se scurge de ulei.


    Supa crema de ciuperci se serveste impreuna cu ceapa crocanta adaugata deasupra. 


    Pofta buna!

     

     

    • Ingrediente
      Ciuperci, ceapa cuburi, pastarnac cuburi, TELINA cuburi, cartofi cuburi.
    • Alergeni
      Contine: TELINA
    • Informatii nutritionale
      Per 100 g: Valoare energetica: 113kJ / 27kcal; Grasimi 0.2g, din care acizi grasi saturati 0g; Glucide 4.2g, din care zaharuri 1.2g; Proteine 1.2g; Sare 0.06g
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!