Edenia mix legume pai 450g
- Cod:CO1305
La cuptor (25 min * 200°C): Preincalziti cuptorul la 200°C (treapt 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Asezati mixul de legume pai congelat intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 20-25 minute, intorcand o data la jumatatea timpului de preparare. Legumele pai devin mai crocante daca in loc de hartie de copt veti folosi folie de aluminiu. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
La friteuza (4 min * 175°C): Preincalziti uleiul* din friteuza la 175°C. Prajiti mixul de legume pai congelat timp de 3-4 minute. La jumatatea timpului de coacere scuturati energic cosul (pentru o prajire uniforma). Scoateti mixul de legume pai prajit pe hartie prosop pentru a scurge excesul de ulei.
* pentru o prajire uniforma cantitatea de ulei trebuie sa fie de 10 la 1 – la 10 litri de ulei se poate praji maxim 1 kilogram de produs congelat. In cazul in care nu se respecta proportia, prajirea produsului devine fierbere a acestuia.
A nu se recongela dupa decongelare.
20 minute |
2 portii |
![]() |
Burger din conopida Edenia – 1 cutie Edenia mix legume pai – 1 buc Chifla pentru hamburger – 2 buc Ceapa rosie (julien) – 1 buc Ardei iute (maruntit) – 1 buc Lamaie (suc) – 1 buc Salata mix/baby spanac – 1 punga Ridichi rosii (julien) – 3-4 buc Iaurt grecesc – 100g Ceapa verde (tocata) – 2-3 fire Oregano (proaspat) – 2-3 fire Coriandru (proaspat) – 2-3 fire Unt – 30g Sare si piper dupa gust |
![]() |
1. Preincalziti cuptorul electric la 200°C (treapta ¾ pentru cele cu gaz) si tapetati 2 tavi cu hartie de copt. Asezati pe prima tava burgerii din conopida Edenia congelati iar pe cea de-a doua mixul de legume pai congelat, intr-un singur strat. Introduceti pentru inceput tava cu mixul de legume pai iar dupa 10 minute si pe cea cu burgerii de conopida pentru inca 15 minute, astfel incat produsele sa fie scoase din cuptor in acelasi timp. | ![]() |
2. Tocati ceapa rosie si ridichile julien, amestecati-le si lasati-le la marinat in sucul de la lamaie si un pic de sare. Se poate adauga in marinada si cateva frunze de oregano sau coriandru proaspat. | ![]() |
3. Sectionati chiflele de hamburger pe mijloc si ungeti bine interioarele ambelor parti cu unt. Intr-o tigaie incinsa asezati chiflele cu partea unsa in jos si lasati-le sa se rumeneasca aproximativ 2 minute pana devin aurii. | ![]() |
4. Amestecati iaurtul cu sare si piper dupa gust, frunze de coriandru si ceapa verde tocata marunt, apoi ungeti chiflele cu sosul de iaurt (atat capacul cat si baza). Adaugati peste sosul de iaurt (doar pe chifla baza) mixul de salata proaspata, 2 bucati de burger din conopida Edenia si putina ceapa rosie rondele (poate fi spalata in 2-3 ape in prealabil). Completati cu feliute marunte de ardei iute (dupa gust), frunze de oregano, apoi asezati capacul chiflei. | ![]() |
Pofta buna! | ![]() |
- IngredienteMorcovi 29%, pastarnac 28.5%, sfecla rosie 28.5%, ulei de floarea soarelui, faina de orez, amidon modificat din cartofi, dextrina din cartofi, faina de porumb, agenti de crestere (difosfati si carbonat de
- sodiu), sare, dextrina din tapioca, stabilizatori (guma xantan si metil celuloza), coloranti (extract de paprika si curcuma).
- AlergeniFara alergeni
- Informatii nutritionalePer 100g: Valoare energetica: 529kJ / 127kcal; Grasimi 6.4g, din care acizi grasi saturati 0.6g; Glucide 14g, din care zaharuri 6.4g; Proteine 1.6g; Sare 0.45g
- Conditii de depozitare-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
- 6 °C timp de 3 zile