Edenia inele de calamar pane 500g
- Cod:CO1140
La cuptor (20 min * 200°C): Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cuptoarele cu ventilatie sau treapta ¾ pentru cuptoarele cu gaz). Asezati inelele de calamar pane congelate intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 15-20 minute, intorcandu-le o data la jumatatea timpului de preparare. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
La tigaie (7 min): Puneti la incins 2 linguri de unt sau ulei intr-o tigaie, apoi adaugati inelele de calamar pane congelate si prajiti la foc mediu timp de 6-7 minute pana cand produsul capata o culoare brun/aurie.
La friteuza (5 min * 175°C) : Preincalziti uleiul* din friteuza la 175°C. Prajiti inelele de calamar pane congelate timp de 4-5 minute. La jumatatea timpului de coacere scuturati energic cosul (pentru o prajire uniforma). Scoateti inelele de calamar pane pe hartie prosop pentru a scurge excesul de ulei.
* - pentru o prajire uniforma cantitatea de ulei trebuie sa fie de 10 la 1 – la 10 litri de ulei se poate praji maxim 1 kilogram de produs congelat. In cazul in care nu se respecta proportia, prajirea produsului devine fierbere a acestuia.
A nu se recongela dupa decongelare.
- IngredienteInele de CALAMAR 30% (Ilex Argentinus) ( pescuit in zona FAO 41), stabilizator (fosfati de sodiu), antioxidanti (ascorbat de sodiu, citrati de sodiu), faina de GRAU, ulei de floarea soarelui, amidon din porumb,
- apa, sare, arome naturale (usturoi, lamaie), agenti de afanare (carbonati de sodiu, difosfati), agent de ingrosare (guma de guar), colorant (riboflavine).
- AlergeniMOLUSTE, GRAU; poate contine urme de: CRUSTACEE, PESTE
- Informatii nutritionalePer 100g: Valoare energetica: 876kJ / 208kcal; Grasimi 9g, din care acizi grasi saturati 1.2g; Glucide 25g, din care zaharuri <1g; Proteine 0.6g; Sare 1.1g
- Conditii de depozitareA se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!