• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina Peste si fructe de marePesteEdenia file de Ton fara piele 400g

    Edenia file de Ton fara piele 400g

    Pret32.50Lei
    • Cod:
      CO1525
    Peste de captura, cu carnea rosie si gustoasa; este o sursa importanta de antioxidanti si proteine. Specie: Thunnus Albacares. Glazura 10%.
    Cantitate:+-
    Adauga in favorite
    Edenia file de Ton fara piele 400g
    Edenia file de Ton fara piele 400gEdenia file de Ton fara piele 400gEdenia file de Ton fara piele 400g
    Sugestii de preparare

    Decongelare: Decongelati fileurile de peste pentru minim 12 ore in frigider pentru gatirea la cuptor si la tigaie grill .

     

    La tigaie grill: Incingeti mediu o tigaie grill. Puneti fileurile de peste asezonate dupa preferinta si decongelate in prealabil si gatiti la foc mediu timp de 1-2 minute pe fiecare parte.

     

    Acest produs este recomandat a se consuma gatit medium rare.

     

    A nu se recongela dupa decongelare.

     

    Reteta Ton la gratar cu salsa de mango
     35 minute
     2 portii
    Ingrediente
    File de Ton Edenia 400 g (decongelat in prealabil, in frigider) – 1 punga
    Pentru marinata:
    Sos de soia – 3 linguri
    Ulei – 3 linguri
    Otet de orez (sau de mere) – 1 lingura
    Sos sweet chilli – 3 linguri
    Usturoi granulat – 1 lingurita
    Pentru salsa de mango: 
    Mango – 1 buc
    Ardei gras rosu – 1 buc
    Ceapa rosie – 1 buc
    Patrunjel – 1 legatura
    Sos de mango (optional) – 1 lingura
    Zeama de lamaie – 2 linguri
    Mod de preparare

    1. Pregatiti marinada omogenizand intr-un castron toate ingredientele: sosul de soia, uleiul, sosul chilli, otetul de orez si usturoiul granulat.


    2. Puneti in ea fileurile de ton si intoarceti-le pe toate partile pentru a se acoperi uniform.


    3. Acoperiti castronul si lasati-l la frigider pentru 2-3 ore, pentru ca marinada sa patrunda bine in fileurile de peste.


    4. Incingeti gratarul si ungeti-l cu putin ulei (se poate folosi si o tigaie antiaderenta) si gatiti tonul aproximativ cate 1 minut pe fiecare parte.


    5. Pentru salsa de mango, taiati brunoisse mic (cuburi) toate ingredientele, adaugati zeama de lamaie si sosul de mango si omogenizati bine. 

    • Ingrediente
      90% File de TON fara piele, 10% glazura. Atentie! Poate contine urme de oase.
    • Alergeni
      PESTE
    • Informatii nutritionale
      Per 100g: Valoare energetica: 470kJ / 112kcal; Grasimi 1.09g, din care acizi grasi saturati 0.43g; Glucide 0g, din care zaharuri 0g; Proteine 25.59g; Sare 0.05g
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!
    • Mod taiere
      File

    Cele mai vandute produse