Edenia file de Ton fara piele 400g
- Cod:CO1525
Decongelare (12 ore * frigider): Decongelati fileurile de peste pentru minim 12 ore in frigider pentru gatirea la cuptor si la tigaie grill .
La tigaie grill (4 min): Incingeti mediu o tigaie grill. Puneti fileurile de peste asezonate dupa preferinta si decongelate in prealabil si gatiti la foc mediu timp de 1-2 minute pe fiecare parte.
Acest produs este recomandat a se consuma gatit medium rare.
A nu se recongela dupa decongelare.
35 minute |
2 portii |
File de Ton Edenia 400 g (decongelat in prealabil, in frigider) – 1 punga Pentru marinata: Sos de soia – 3 linguri Ulei – 3 linguri Otet de orez (sau de mere) – 1 lingura Sos sweet chilli – 3 linguri Usturoi granulat – 1 lingurita Pentru salsa de mango: Mango – 1 buc Ardei gras rosu – 1 buc Ceapa rosie – 1 buc Patrunjel – 1 legatura Sos de mango (optional) – 1 lingura Zeama de lamaie – 2 linguri |
1. Pregatiti marinada omogenizand intr-un castron toate ingredientele: sosul de soia, uleiul, sosul chilli, otetul de orez si usturoiul granulat.
|
- Ingrediente90% File de TON fara piele, 10% glazura. Atentie! Poate contine urme de oase.
- AlergeniPESTE
- Informatii nutritionalePer 100g: Valoare energetica: 470kJ / 112kcal; Grasimi 1.09g, din care acizi grasi saturati 0.43g; Glucide 0g, din care zaharuri 0g; Proteine 25.59g; Sare 0.05g
- Conditii de depozitareA se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!
- Mod taiereFile