Edenia file de Macrou cu piele 600g
- Cod:CO12181
Decongelare (12 ore * frigider): Decongelati fileurile de peste pentru minim 12 ore in frigider pentru gatirea la cuptor si la tigaie grill .
La cuptor (15 min * 180°C) : Preincalziti cuptorul la 180°C (160°C pentru cuptoarele cu ventilatie sau treapta 2/3 pentru cuptoarele cu gaz). Asezati fileurile de peste asezonate dupa preferinta si decongelate in prealabil intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 10-15 minute sau pana cand pestele este gatit. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
La tigaie grill (8 min): Incingeti mediu o tigaie grill. Puneti fileurile de peste asezonate dupa preferinta si decongelate in prealabil si gatiti la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
La abur (25 min): Puneti fileurile de peste congelate intr-un vas termorezistent si gatiti pentru 20-25 de minute.
A nu se recongela dupa decongelare.
- Ingrediente90% File de macrou cu piele, 10% glazura. Atentie! Poate contine urme de oase.
- AlergeniPESTE
- Informatii nutritionalePer 100 g: Valoare energetica: 858kJ / 205kcal; Grasimi 14g, din care acizi grasi saturati 0g; Glucide 0g, din care zaharuri 0g; Proteine 19g; Sare 0.9g
- Conditii de depozitareA se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!
- Mod taiereFile