• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse

    Edenia fasole verde intreaga 1kg

    Pret11.00Lei
    • Cod:
      CO1208
    Fasolea verde este un aliment bogat in proteine, fibre, carbohidrati si vitamite si are un continut foarte scazut de grasimi. Atat in forma proaspata cat si congelata fasolea verde are aceleasi valori nutritive. Fasolea verde intreaga Edenia este congelata la doar cateva ore de la recoltare.
    Cantitate:+-
    Adauga in favorite
    Edenia fasole verde intreaga 1kg
    Edenia fasole verde intreaga 1kgEdenia fasole verde intreaga 1kg
    Sugestii de preparare

    Pe plita: Adaugati fasolea verde intreaga congelata intr-o cratita cu apa clocotita si un pic de sare si lasati sa fiarba la foc mediu pentru 6-8 minute de cand apa ajunge din nou la punctul de fierbere.
    La tigaie: Puneti la incalzit un pic de apa intr-o tigaie, apoi adaugati  fasolea verde intreaga congelata, si lasati sa fiarba la foc mediu timp de 5-7 minute amestecand ocazional.
    La microunde: Scoateti fasolea verde intreaga congelata din ambalaj si puneti-o intr-un vas termorezistent cu capac. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 850 W. Incalziti timp de 2-3 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ati scos recipientul din cuptorul cu microunde asteptati un minut inainte sa scoateti capacul. Amestecati inainte sa serviti.
    La abur: Puneti fasolea verde intreaga congelata intr-un vas termorezistent si gatiti pentru 6-8 minute.


    A nu se recongela dupa decongelare.

    Reteta Salata de fasole cu nuci
     15 minute
     2 portii
    Ingrediente
    Edenia Fasole verde – 250g
    Edenia Fasole galbena – 250g
    Miere – 60g
    Mustar de Dijon – 20g
    Curry pudra – 15g
    Nucsoara pudra – 3g
    Mix de nuci (alune padure, nuca, fistic, caju) – 100g
    Unt – 30g
    Usturoi – 2 catei
    Ulei de masline – 60 ml
    Sare si piper dupa gust
    Mod de preparare

    1. Maruntiti grosier mixul de nuci, apoi le prajiti-le la foc mic intr-o tigaie antiaderenta. Adaugati un pic de sare si piper dupa gust.


    2. Adaugati ambele tipuri de faslole congelate intr-o cratita cu apa clocotita si lasati sa fiarba la foc mediu timp de 6-8 minute de cand apa ajunge din nou la punctul de fierbere. Scurgeti apoi fasolea printr-o strecuratoare.


    3. Amestecati intr-un castron mustarul Dijon, mierea, pudra de curry si nucsoara apoi adaugati putin cate putin ulei de masline amestecand energic cu un tel, pana la omogenizare.


    4. Puneti la incins untul si uleiul de masline ramas intr-o tigaie, apoi adaugati usturoiul maruntit si fasolea scursa de apa, amestecand constant la foc mediu timp de 3-4 minute. Adaugati nucile prajite si asezonti cu sare si piper dupa gust.


    5. Asezati salata de fasole in farfurie si adaugati peste sosul de mustar obtinut.


    Pofta buna!

    • Ingrediente
      Fasole verde intreaga
    • Alergeni
      Fara alergeni
    • Informatii nutritionale
      Per 100g: Valoare energetica: 119kJ / 28kcal; Grasimi 0.1g, din care acizi grasi saturati <0.1g; Glucide 3.5g, din care zaharuri 0.4g; Proteine 1.8g; Sare 0.08g
    • Conditii de depozitare
      -18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
      -12 °C timp de o luna
      - 6 °C timp de 3 zile
    Cantitate 1 1+
    Pret 12.00Lei 11.00Lei

    Cele mai vandute produse

    Produse noi