Edenia fasole galbena intreaga 450g
- Cod:CO1249
La tigaie (7 min): Intr-o tigaie incinsa adaugati fasolea galbena intreaga congelata si amestecati constant la foc mediu timp de 5-7 minute pana cand produsul ajunge la consistenta dorita. Pentru a o face mai suculenta, adaugati putina apa.
La cratita (pe plita) (8 min): Adaugati fasolea galbena intreaga congelata intr-o cratita cu apa clocotita cu un pic de sare si lasati sa fiarba la foc mediu pentru 6-8 minute de cand apa ajunge din nou la punctul de fierbere.
La microunde (8 min * 800W): Scoateti produsul congelat din ambalaj si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 800 W. Incalziti timp de 3-4 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ati scos recipientul din cuptorul cu microunde asteptati un minut inainte sa scoateti capacul. Amestecati inainte sa serviti.
La abur (15 min): Puneti fasolea galbena intreaga congelata intr-un vas termorezistent si gatiti pentru 12-15 minute.
A nu se recongela dupa decongelare.
- IngredienteFasole galbena intreaga
- AlergeniFara alergeni
- Informatii nutritionalePer 100g: Valoare energetica: 140kJ / 33kcal; Grasimi 0.1g, din care acizi grasi saturati 0.1g; Glucide 4.3g, din care zaharuri 0.4g; Proteine 1.9g; Sare 0.05g
- Conditii de depozitare-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
- 6 °C timp de 3 zile