Edenia cordon bleu de pui 250g
- Cod:CO1266
La cuptor (25 min * 200°C): Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cuptoarele cu ventilatie sau treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Asezati produsul congelat intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 20-25 minute, intorcandu-l o data la jumatatea timpului de preparare. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
La tigaie (7 min): Puneti la incins 2 linguri de unt sau ulei intr-o tigaie, apoi adaugati produsul congelat si prajiti la foc mediu timp de 6-7 minute pe fiecare.
La friteuza (6 min * 175°C) : Preincalziti uleiul* din friteuza la 175°C. Prajiti produsul congelat timp de 5-6 minute. La jumatatea timpului de coacere scuturati energic cosul (pentru o prajire uniforma). Scoateti produsul pe hartie prosop pentru a scurge excesul de ulei.
* - pentru o prajire uniforma cantitatea de ulei trebuie sa fie de 10 la 1 – la 10 litri de ulei se poate praji maxim 1 kilogram de produs congelat. In cazul in care nu se respecta proportia, prajirea produsului devine fierbere a acestuia.
A nu se recongela dupa decongelare.
- IngredienteFile de piept de pui 62%, sunca de curcan 10% (carne de curcan 80%, apa, amidon de tapioca, sare cu nitrit (sare, conservant(nitrit de sodiu)), stabilizator (difosfat de sodiu), maltodextrina, dextroza, antioxidant (acid ascorbic), extract de condimente),
- pesmet (faina de GRAU, apa, drojdie, sare, ulei de floarea soarelui), branza Gouda 7,5 % (LAPTE), OU, ulei de rapita, apa, sare, sirop uscat de glucoza, extract de condimente.
- AlergeniLAPTE, OU, GLUTEN
- Informatii nutritionalePer 100g: Valoare energetica: 835kJ / 200kcal; Grasimi 8.7g, din care acizi grasi saturati 2g; Glucide 12g, din care zaharuri 0.7g; Proteine 18.3g; Sare 1.5g
- Conditii de depozitare-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna
- 6 °C timp de 3 zile