• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse

    Edenia conopida 450g

    Pret6.50Lei

    Produsul nu este pe stoc

    Adauga in favorite
    • Cod:
      CO1248

    Conopida este o sursa bogata de fibre, vitamine si antioxidanti si are un continut caloric foarte mic. Aportul de vitamine si de substante nutritive din conopida ajuta la intarirea oaselor si la stimularea sistemului cardiovascular.

    Edenia conopida 450g
    Edenia conopida 450gEdenia conopida 450g
    Sugestii de preparare

    La tigaie (7 min): Intr-o tigaie incalzita adaugati conopida congelata si amestecati constant la foc mediu timp de 5-7 minute pana cand produsul se incalzeste si ajunge la consistenta dorita.


    La cratita (pe plita) (8 min): Adaugati conopida congelata intr-o cratita cu apa clocotita si lasati sa fiarba la foc mediu pentru 6-8 minute de cand apa ajunge din nou la punctul de fierbere.


    La microunde (7 min * 800W): Scoateti produsul congelat din ambalaj si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 800W. Incalziti timp de 2-3 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ati scos recipientul din cuptorul cu microunde asteptati un minut inainte sa scoateti capacul. Amestecati inainte sa serviti.


    La abur (20 min): Puneti conopida congelata intr-un vas termorezistent si gatiti pentru 15-20 minute.


    A nu se recongela dupa decongelare.

     

    Conopida gratinata la cuptor
     30 minute
     4 portii
    Ingrediente
    Conopida Edenia 450 g – 1 punga
    Faina – 30g
    Oua – 2 buc
    Marar – 1 legatura
    Lamaie – 1 buc
    Ulei de masline – 50ml
    Cascaval (ras) – 250g
    Smantana (fermentata) – 200g
    Sare si piper dupa gust
    Mod de preparare

    1. Decongelati conopida Ednenia pentru minim 12 ore in frigider. Amestecati toate ingredientele de mai sus intr-un bol si asezonati cu sare si piper dupa gust.


    2. Preaincalziti cuptorul la 170°C (treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Asezati intr-un vas termorezistent conopida Edenia decongelata, presarati cateva picaturi de ulei de masline pe ea si asezonati-o cu sare si piper. Turnati peste amestecul pregatit anterior si introduceti vasul in cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute.


    3. Serviti conopida gratinata calda, imediat ce a fost scoasa din cuptor.


    Pofta Buna!

    • Ingrediente
      Conopida
    • Informatii nutritionale
      Per 100g: Valoare energetica: 85kJ / 20kcal; Grasimi 0.1g, din care acizi grasi saturati <0.1g; Glucide 2.7g, din care zaharuri 1.1g; Proteine 1.2g; Sare 0.1g
    • Conditii de depozitare
      -18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
      -12 °C timp de o luna
      - 6 °C timp de 3 zile