Edenia Cod pane 400g
- Cod:CO12290
La cuptor (30 min * 200°C): Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cuptoarele cu ventilatie sau treapta ¾ pentru cuptoarele cu gaz). Asezati fileurile din cod pane congelate intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 25-30 minute, pana capata o culoare brun/aurie. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
La tigaie (8 min): Puneti la incins 2 linguri de unt sau ulei intr-o tigaie, apoi adaugati fileurile din cod pane congelate si prajiti la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte pana cand produsul capata o culoare brun/aurie.
La friteuza (6 min * 175°C): Preincalziti uleiul* din friteuza la 175°C. Prajiti batoanele din peste pane congelate timp de 5-6 minute. La jumatatea timpului de coacere scuturati energic cosul (pentru o prajire uniforma). Scoateti batoanele din peste pane pe hartie prosop pentru a scurge excesul de ulei.
* - pentru o prajire uniforma cantitatea de ulei trebuie sa fie de 10 la 1 – la 10 litri de ulei se poate praji maxim 1 kilogram de produs congelat. In cazul in care nu se respecta proportia, prajirea produsului devine fierbere a acestuia.
A nu se recongela dupa decongelare.
- IngredienteFile de COD 63% (Gadus morhua) (pescuit in zona FAO 27), faina de GRAU, ulei de floarea soarelui, apa, amidon din GRAU, sare, dextroza (porumb, GRAU), drojdie.
- AlergeniPESTE, GRAU; poate contine urme de: OUA, LAPTE, MUSTAR
- Informatii nutritionalePer 100g: Valoare energetica: 797kJ / 190kcal; Grasimi 8.8g, din care acizi grasi saturati 1.1g; Glucide 14.6g, din care zaharuri 3.3g; Proteine 12.3g; Sare 1.3g
- Conditii de depozitare-18 °C pana la data inscrisa pe ambalaj
-12 °C timp de o luna