Edenia Chef snitel de pui pane 2.5kg
- Cod:CO1602
La cuptor (30 min * 200°C): Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cuptoarele cu ventilatie sau treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Asezati produsul congelat intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 25-30 minute, intorcand o data la jumatatea timpului de preparare. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
La tigaie (12 min): Puneti la incins cateva linguri de unt sau ulei intr-o tigaie, apoi adaugati produsul congelat si prajiti la foc mediu timp de 5-6 minute pe fiecare parte.
La friteuza (6 min * 180°C): Preincalziti uleiul* din friteuza la 180°C. Prajiti produsul congelat timp de 5-6 minute. La jumatatea timpului de coacere scuturati energic cosul (pentru o prajire uniforma). Scoateti produsul pe hartie prosop pentru a scurge excesul de ulei.
* - pentru o prajire uniforma cantitatea de ulei trebuie sa fie de 10 la 1 – la 10 litri de ulei se poate praji maxim 1 kilogram de produs congelat. In cazul in care nu se respecta proportia, prajirea produsului devine fierbere a acestuia.
A nu se recongela dupa decongelare.
- IngredienteCarne din piept de pui 57%, faina de GRAU, apa, ulei de rapita, fibre de mazare, amidon din cartofi, sare, zaharuri (maltodextrina, glucoza, zaharoza), drojdii, izolat proteic din SOIA,
- stabilizatori (trifosfti, difosfti), condimente, agent de ingrosare (guma de guar), arome, antioxidati (acid l-ascorbic, eritorbat de sodiu), extract de condimente.
- AlergeniTELINA, MUSTAR, LAPTE, LACTOZA, OUA
- Informatii nutritionalePer 100g: Valoare energetica: 912kJ / 218kcal; Grasimi 11g, din care acizi grasi saturati 2.3g; Glucide 15g, din care zaharuri 0.8g; Proteine 14g; Sare 1.3g
- Conditii de depozitareA se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!