• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina SemipreparateSemipreparate carneEdenia burger din carne de vita Angus (4 bucati) 454g

    Edenia burger din carne de vita Angus (4 bucati) 454g

    Pret24.00Lei
    • Cod:
      CO1306

    Burgerul contine carne de vita Angus de o calitate premium, atestata prin certificarile Angus Beef Ireland si Bord Bia Quality.

    Cutia contine 4 burgeri.

    Cantitate:+-
    Adauga in favorite
    Edenia burger din carne de vita Angus (4 bucati) 454g
    Edenia burger din carne de vita Angus (4 bucati) 454gEdenia burger din carne de vita Angus (4 bucati) 454g
    Sugestii de preparare

    La cuptor: Lasati la decongelat pentru minim 12 ore in frigider burgerii de vita. Preincalziti cuptorul la 190°C (treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Asezati burgerii din carne de vita intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 15-20 minute, intorcandu-i o data la jumatatea timpului de preparare. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.


    La tigaie: Lasati la decongelat pentru minim 12 ore in frigider burgerii de vita. Puneti la incins 2 linguri de unt sau ulei intr-o tigaie, apoi adaugati burgerii din carne de vita si prajiti la foc mediu timp de 8-9 minute intorcandu-i o data la jumatatea timpului de preparare.


    La tigaie grill: Lasati la decongelat pentru minim 12 ore in frigider burgerii de vita. Puneti burgerii din carne de vita intr-o tigaie grill si coaceti la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte pana la rumenire.


    A nu se recongela dupa decongelare.

     

    Reteta Burger de vita Angus cu bacon si ceapa
     15 minute
     4 portii
    Ingrediente
    Edenia burger din carne de vita Angus 454 g – 1 cutie
    Chifle hamburger – 4 buc
    Ceapa rosie – 1 buc
    Castraveti murati
    Bacon copt
    Ruccola
    Rosie – 1 buc
    Leerdammer branza pentru toast & burger – 1 buc
    Dulceata de ardei iute
    Mod de preparare

    1.  Preincalziti cuptorul la 190°C. Puneti burgerii decongelati in prealabil in frigider intr-o tava prevazuta cu hartie de copt si coaceti la cuptorul preincalzit timp de 10 minute. Se pot pregati si la gratar pentru 8-9 minute sau ii puteti prajiti in tigaie in ulei, timp de 7-8 minute. Atentie, indiferent cum ii pregatim, trebuie decongelati in prealabil.


    2. Pregatiti restul ingredientelor, ceapa rosie, castravetii murati si rosiile taiati-le in rondele, taiati si chiflele in jumatate si caramelizati-le intr-o tigaie pe partea interioara.


    3. Asamblati burgerii: puneti cate 1 lingurita de dulceata de ardei iute pe ambele capace pe partea caramelizata anterior si intindeti pe toata suprafata, apoi incepeti cu capacul inferior adaugand cateva frunze de ruccola, burgerul din carne de vita Angus, o felie sau doua de leerdammer branza pentru burger, ceapa rosie, rosia, castravetii murati si baconul. Puteti adauga pe preparat extra dulceata de ardei iute (in functie de preferinte).


    4. Puteti servi alaturi de garnitura preferata: cartofi, salata sau amandoua. 

    • Ingrediente
      Carne de vita 99% (unitate de sacrificare si transare: IE 325 EC, continut de grasimi: 21%, raport colagen/proteine <=15%), condimente 1% (sare, amidon din cartofi, extract de drojdie, arome (contin SOIA, GRAU),
    • dextroza, zahar, praf de ceapa, proteina vegetala hidrolizata (contine SOIA), extract de condimente).
    • Alergeni
      GLUTEN, SOIA
    • Informatii nutritionale
      Per 100g: Valoare energetica: 1081kJ / 261kcal; Grasimi 21g, din care acizi grasi saturati 8.8g; Glucide 0.3g, din care zaharuri 0g; Proteine 18g; Sare 0.72g
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!

    Cele mai vandute produse