Edenia batoane de calamar 450g
Pret19.30Lei
- Cod:CO12320
La cuptor (17 min * 220°C): Preincalziti cuptorul la 220°C (200°C pentru cuptoarele cu ventilatie sau treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Asezati batoanele de calamar congelate intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 15-17 minute, intorcandu-le o data la jumatatea timpului de preparare. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
La tigaie (8 min): Puneti la incins cateva linguri de ulei intr-o tigaie, apoi adaugati batoanele de calamar congelate si gatiti la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte pana cand produsul ajunge la gradul de rumenire dorit.
- IngredienteCALAMAR maruntit (Dosidicus gigas) 65 %, faina de GRAU, ulei de floarea soarelui, amidon din cartofi, apa, sare, drojdie, condimente (turmeric, paprika, piper).
- AlergeniCALAMAR, GRAU
- Informatii nutritionalePer 100 g: Valoare energetica: 809kJ / 193kcal; Grasimi 7.4g, din care acizi grasi saturati 0.9g; Glucide 16g, din care zaharuri 2.6g; Proteine 15g; Sare 0.8g
- Conditii de depozitareA se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!