• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina Legume si FructeMixuri de legumeEdenia amestec de legume pentru salata de boeuf 450g

    Edenia amestec de legume pentru salata de boeuf 450g

    -30%
    Pret4.13Lei
    Pret de lista:5.90Lei
    Reducere:1.77Lei (30.00%)

    Produsul nu este pe stoc

    Adauga in favorite
    • Cod:
      CO1239

    Un amestec echilibrat de legume, ideal pentru clasica salata de boeuf sau pentru alte tipuri de salate care au la baza mix din: cartofi, morcovi, mazare, radacina de telina, pastarnac.

    Edenia amestec de legume pentru salata de boeuf 450g
    Edenia amestec de legume pentru salata de boeuf 450g
    Sugestii de preparare

    La cratita (pe plita) (7 min): Adaugati amestecul de legume pentru salata boeuf Edenia congelat intr-o cratita cu apa clocotita cu putina sare si lasati sa fiarba la foc mediu pentru 6-7 minute de cand apa ajunge din nou la punctul de fierbere.


    La microunde (6 min * 800W): Scoateti produsul congelat din ambalaj si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 800 W. Incalziti timp de 3 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 3 minute. Dupa ce ati scos recipientul din cuptorul cu microunde asteptati un minut inainte sa scoateti capacul. Lasati sa se raceasca inainte de a adauga maioneza.


    La abur (12 min): Puneti amestecul de legume pentru salata boeuf Edenia congelat intr-un vas termorezistent si gatiti pentru 10-12 minute.


    A nu se recongela dupa decongelare.

     

    Salata tip Boeuf cu avocado
     25 minute
     3 portii
    Ingrediente
    Amestec pentru salata de boeuf Edenia 450g – 1 punga
    Castraveti murati – 3 buc
    Telina apio – 1 tija
    Avocado Hass (jumatati) – 4 buc
    Lamaie – 1 buc
    Ulei masline – 50ml
    Sare si piper dupa gust
    Frunze de valeriana pentru decor
    Mod de preparare

    1. Adaugati amestecul pentru salata boeuf Edenia congelat intr-o cratita cu apa clocotita si sare si lasati sa fiarba la foc mediu pentru 6-7 minute de cand apa ajunge din nou la punctul de fierbere, apoi scurgeti legumele de apa si lasati-le la racit intr-un bol.


    2. Taiati brunoise mediu (in cubulete) jumatatile de avocado (pastrati 2 jumatati pentru pasul 3), telina apio si cei 3 castraveti murati si adaugati-le in amestecul pentru salata boeuf Edenia, amestecand cu grija toate legumele. PAsezonati cu sare si piper dupa gust.


    3. Puneti intr-un bol cele 2 jumatati de avocado ramase, tocate brunoise peste care adaugati zeama de lamaie, sare si putin ulei si mixati la viteza mica pana cand devine o maioneza fina.


    4. Amestecati maioneza rezultata cu legumele, pana obtineti un amestec omogen.


    5. Pe o farfurie cu ajutorul unui inel de formare finisati salata si decorati-o cu frunze de valeriana.


    Pofta buna!

    • Ingrediente
      Cartofi, morcovi, mazare, radacina de TELINA, pastarnac. Legume in proportii variabile.
    • Alergeni
      TELINA
    • Informatii nutritionale
      Per 100 g: Valoare energetica: 238kJ / 57kcal; Grasimi 0.3g, din care acizi grasi saturati 0.3g; Glucide 9.2g, din care zaharuri 9.2g; Proteine 2.4g; Sare 0.08g
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!