Edenia amestec de legume cu conopida 450g
- Cod:CO1302
La tigaie (7 min): Puneti la incins 2 linguri de unt sau ulei intr-o tigaie, apoi adaugati amestecul cu conopida congelat si amestecati constant la foc mediu timp de 5-7 minute pana cand produsul ajunge la consistenta dorita. Pentru a-l face mai suculent, adaugati putina apa.
La cratita (pe plita) (8 min): Adaugati amestecul cu conopida congelat intr-o cratita cu apa clocotita si lasati sa fiarba la foc mediu pentru 6-8 minute de cand apa ajunge din nou la punctul de fierbere.
La microunde (8 min * 800W): Scoateti produsul congelat din ambalaj si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 800 W. Incalziti timp de 3-4 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ati scos recipientul din cuptorul cu microunde asteptati un minut inainte sa scoateti capacul. Amestecati inainte sa serviti.
La abur (20 min): Puneti amestecul cu conopida congelat intr-un vas termorezistent si gatiti pentru 15-20 de minute.
A nu se recongela dupa decongelare.
75 minute |
4 portii |
![]() |
Pentru supa crema de legume cu sfecla: Amestec cu conopida Edenia 450 g – 1 buc Sfecla (medie) – 2 buc Ulei de masline- 40ml Ceapa (medie) – 1 buc Smantana lichida (pentru decor) – 20 ml Sare si piper dupa gust Pentru crostini cu sfecla, branza feta si susan: Sfecla (medie) – 1 buc Taverna branza feta – 100g Demibagheta ciabatta 120g – 1 buc Seminte susan – 50g Otet balsamic – 20 ml Frunze de busuioc – 3-4 buc |
1. Preincalziti cuptorul la 200 °C. Spalati sfecla (toate cele 3 bucati), puneti-le intr-o folie de aluminiu si introduceti-le in cuptorul preincalzit pentru de 45 minute. 2. Intr-o tigaie inalta (tip wok) incingeti un pic de ulei de masline, adaugati ceapa tocata si caliti pentru 2-3 minute la foc mare pana cand aceasta capata o textura sticloasa. Adaugati apoi amestecul de legume cu conopida Edenia congelat si caliti pentru inca 4-5 minute. Puneti sfecla rosie taiata paysanne (taranesc) si acoperiti cu apa. Asezonati cu sare si piper si fierbeti la foc mediu pentru 10-12 minute. 3. Lasati la racit pentru 5 minute mixul de legume fiert, apoi blendati amestecul la viteza medie timp de 2 minute pana la obtinerea unei creme de consistenta medie. |
![]() |
4. Tocati brunoise (cubulete) cea de-a 3-a sfecla coapta. Intr-o tigaie incinsa adaugati cubuletele de sfecla, semintele de susan si otetul balsamic si sotati pentru 3-4 minute la foc mediu amestecand ocazional. Luati tigaia de pe foc si amestecati si branza feta taiata cubulete. |
![]() |
5. Demibagheta ciabtta taiati-o feliute si prajiti-o la cuptor sau la toaster. Puneti pe feliile de ciabatta sote-ul de sfecla cu feta, decorati cu busuioc.
|
![]() |
6. Serviti intr-o farfurie de ciorba cu crostini cu sote de sfecla si decorati cu smantana lichida. Pofta Buna! |
![]() |
- IngredienteConopida 30%, mix de legume in proportii variabile (fasole verde taiata, morcovi baby, mazare). Legume in proportii variabile.
- Informatii nutritionalePer 100 g: Valoare energetica: 160kJ / 38kcal; Grasimi 0.2g, din care acizi grasi saturati <0.1g; Glucide 5g, din care zaharuri 1.6g; Proteine 2.3g; Sare 0g
- Conditii de depozitareA se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!