• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina Legume si FructeMixuri de legumeEdenia amestec de legume cu conopida 450g

    Edenia amestec de legume cu conopida 450g

    -30%
    Pret5.53Lei
    Pret de lista:7.90Lei
    Reducere:2.37Lei (30.00%)

    Produsul nu este pe stoc

    Adauga in favorite
    • Cod:
      CO1302
    Amestec de legume cu 30% conopida si mix de legume in proportii variabile (fasole verde, morcovi baby, mazare).
    Edenia amestec de legume cu conopida 450g
    Edenia amestec de legume cu conopida 450g
    Sugestii de preparare

    La tigaie (7 min): Puneti la incins 2 linguri de unt sau ulei intr-o tigaie, apoi adaugati amestecul cu conopida congelat si amestecati constant la foc mediu timp de 5-7 minute pana cand produsul ajunge la consistenta dorita. Pentru a-l face mai suculent, adaugati putina apa.


    La cratita (pe plita) (8 min): Adaugati amestecul cu conopida congelat intr-o cratita cu apa clocotita si lasati sa fiarba la foc mediu pentru 6-8 minute de cand apa ajunge din nou la punctul de fierbere.


    La microunde (8 min * 800W): Scoateti produsul congelat din ambalaj si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 800 W. Incalziti timp de 3-4 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ati scos recipientul din cuptorul cu microunde asteptati un minut inainte sa scoateti capacul. Amestecati inainte sa serviti.


    La abur (20 min): Puneti amestecul cu conopida congelat intr-un vas termorezistent si gatiti pentru 15-20 de minute.


    A nu se recongela dupa decongelare.

     

     

    Supa crema de legume cu sfecla
     75 minute
     4 portii
    Ingrediente
    Pentru supa crema de legume cu sfecla:
    Amestec cu conopida Edenia 450 g – 1 buc
    Sfecla (medie) – 2 buc
    Ulei de masline- 40ml
    Ceapa (medie) – 1 buc
    Smantana lichida (pentru decor) – 20 ml
    Sare si piper dupa gust
    Pentru crostini cu sfecla, branza feta si susan:
    Sfecla (medie) – 1 buc
    Taverna branza feta – 100g
    Demibagheta ciabatta 120g – 1 buc
    Seminte susan – 50g
    Otet balsamic – 20 ml
    Frunze de busuioc – 3-4 buc
    Mod de preparare

    1. Preincalziti cuptorul la 200 °C. Spalati sfecla (toate cele 3 bucati), puneti-le intr-o folie de aluminiu si introduceti-le in cuptorul preincalzit pentru de 45 minute.

    2. Intr-o tigaie inalta (tip wok) incingeti un pic de ulei de masline, adaugati ceapa tocata si caliti pentru 2-3 minute la foc mare pana cand aceasta capata o textura sticloasa. Adaugati apoi amestecul de legume cu conopida Edenia congelat si caliti pentru inca 4-5 minute. Puneti sfecla rosie taiata paysanne (taranesc) si acoperiti cu apa. Asezonati cu sare si piper si fierbeti la foc mediu pentru 10-12 minute.

    3. Lasati la racit pentru 5 minute mixul de legume fiert, apoi blendati amestecul la viteza medie timp de 2 minute pana la obtinerea unei creme de consistenta medie. 

    4. Tocati brunoise (cubulete) cea de-a 3-a sfecla coapta. Intr-o tigaie incinsa adaugati cubuletele de sfecla, semintele de susan si otetul balsamic si sotati pentru 3-4 minute la foc mediu amestecand ocazional. Luati tigaia de pe foc si amestecati si branza feta taiata cubulete. 

    5. Demibagheta ciabtta taiati-o feliute si prajiti-o la cuptor sau la toaster. Puneti pe feliile de ciabatta sote-ul de sfecla cu feta, decorati cu busuioc.

     

    6. Serviti intr-o farfurie de ciorba cu crostini cu sote de sfecla si decorati cu smantana lichida.
    Pofta Buna!
    • Ingrediente
      Conopida 30%, mix de legume in proportii variabile (fasole verde taiata, morcovi baby, mazare). Legume in proportii variabile.
    • Informatii nutritionale
      Per 100 g: Valoare energetica: 160kJ / 38kcal; Grasimi 0.2g, din care acizi grasi saturati <0.1g; Glucide 5g, din care zaharuri 1.6g; Proteine 2.3g; Sare 0g
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!