Creveti pane Torpedo 1kg
- Cod:FSL038
La cuptor (15 min * 200°C): Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cuptoarele cu ventilatie sau treapta ¾ pentru cuptoarele cu gaz). Asezati crevetii torpedo pane congelati intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 12-15 minute, intorcandu-le o data la jumatatea timpului de preparare. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
La tigaie (7 min): Puneti la incins 2 linguri de unt sau ulei intr-o tigaie, apoi adaugati crevetii torpedo pane congelati si prajiti la foc mediu timp de 6-7 minute pana cand produsul capata o culoare brun/aurie.
La friteuza (5 min * 175°C): Preincalziti uleiul* din friteuza la 175°C. Prajiti crevetii torpedo pane congelati timp de 4-5 minute. La jumatatea timpului de coacere scuturati energic cosul (pentru o prajire uniforma). Scoateti crevetii torpedo pane pe hartie prosop pentru a scurge excesul de ulei.
* - pentru o prajire uniforma cantitatea de ulei trebuie sa fie de 10 la 1 – la 10 litri de ulei se poate praji maxim 1 kilogram de produs congelat. In cazul in care nu se respecta proportia, prajirea produsului devine fierbere a acestuia.
A nu se recongela dupa decongelare.
- Ingrediente40% creveti ( creveti (CRUSTACEE), apa, regulator de aciditate E332i, E330), apa, faina de grau (GRAU), zahar, drojdie (GRAU), sare, amidon modificat (PORUMB), ulei vegetal: ulei de palmier, ulei de
- perilla, agenti de ingrosare: E1412, E1420, aminoacid, inlocuitor de sare: E508.
- AlergeniCRUSTACEE, GRAU, PORUMB
- Informatii nutritionalePer 100g: Valoare energetica: 521kJ / 123kcal; Grasimi 1.3g, din care acizi grasi saturati 0.9g; Glucide 18.1g, din care zaharuri 1.8g; Proteine 8.8g; Sare 1.7g
- Conditii de depozitareA se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!