• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina Peste si fructe de mareFructe de mareCreveti Black Tiger intregi, calibru 31/40 1kg

    Creveti Black Tiger intregi, calibru 31/40 1kg

    Pret49.50Lei
    • Cod:
      FSL034

    Crevetii Black Tiger intregi sunt deosebit de apreciati, fiind considerati o adevarata delicatesa in restaurantele din intreaga lume. Greutatea medie este de 22-28 g/buc, calibru 31/40.

     

    Greutate neta: 1kg

    Greutate neta scursa: 800g

     

    Glazura este un strat protector de apa inghetata care ajuta la pastrarea prospetimii produselor congelate.

    Glazurarea produselor minimizeaza riscul de contact cu aerul si protejeaza impotriva fluctuatiilor minore de temperatura in timpul transportului si al depozitarii.

    Cantitate:+-
    Adauga in favorite
    Creveti Black Tiger intregi, calibru 31/40 1kg
    Creveti Black Tiger intregi, calibru 31/40 1kg
    Decorticarea crevetilor

      

     

    Reteta Creveti in sos cremos cu usturoi
     15 minute
     2 portii
    Ingrediente
    Creveti Black Tiger intregi, calibru 31/40 1kg – 250g (decongelati in prealabil, in frigider si decorticati ca in instructiunile de mai sus)
    Unt Oldenburger – 20g
    Ulei – 20g
    Usturoi – 5-6 catei
    Rosii uscate in ulei – 7-8 jumatati
    Smantana pentru gatit – 200ml
    Gran Formaggio ras – 50g
    Sare si piper dupa gust
    Baby spanac (optional)
    Fulgi de chilli (optional)
    Mod de preparare

    1. Decorticati crevetii decongelati in prealabil in frigider ca in instructiunile de mai sus.


    2. Aromatizati pentru 2-3 intr-o tigaie la foc mic untul si uleiul cu usturoiul feliat, amestecand des pentru a nu se arde. 


    3. Adaugati crevetii decongelati si decorticati in prealabil si fulgii de chilli (optional) si caliti pentru 3-4 minute, intorcandu-i pe ambele parti.


    4. Scoateti crevetii, adaugati rosiile uscate maruntite si caliti-le pentru 1 minut, adaugati smantana si lasati sa fiarba aproximativ 1-2 minute.


    5. Adaugati parmezanul omogenizand compozitia rezultata, apoi adaugati crevetii, baby spanacul si asezonati cu sare si piper dupa gust.


    5. Lasati la foc mic pentru inca 3-4 minute, amestecand des. Pentru o cantitate de sos mai mare, puteti dubla cantitatea de smantana folosita.


    6. Serviti crevetii in sos cremos cu usturoi si rosii uscate alaturi de o garnitura de  orez sau paste.


    Pofta buna!

    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!
      - 6 °C timp de 1 saptamana

    Cele mai vandute produse