Cotlet de porc gatit Sous Vide 2 - 3kg
- Cod:CO655
Cotlet de porc gatit sous vide in suc propriu, congelat rapid .
Produs cu greutate variabila: intre 2-3kg/bucata.
Pretul afisat pe pachet corespunde unei greutati de 3kg.
Pretul final va rezulta in urma cantaririi produsului, la pregatirea comenzii.
Decongelare inainte de preparare (24 ore * frigider): Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore.
La cuptor (30 min * 200°C): Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cele cu ventilatie sau treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 20-30 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
A nu se recongela dupa decongelare.
- IngredienteCotlet de porc fara os 98.52%, sare, aroma naturala de piper, aroma.
- AlergeniFara alergeni
- Informatii nutritionalePer 100g: Valoare energetica: 657kJ / 156kcal; Grasimi 4.8g, din care acizi grasi saturati 1.9g; Glucide <0.5g, din care zaharuri <0.5g; Proteine 28g; Sare 1.2g
- Conditii de depozitareA se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!