• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse

    Informare de confidentialitate

    POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PRIVIND PRELUCRARILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL EFECTUATE PRIN SITE-UL WWW.FOODCONCIERGE.RO 

     

    Pentru ca increderea ta e importanta pentru EDENIA FOOD TRUCK SRL, prelucrarea datelor tale cu caracter personal in mod legal, echitabil, transparent si in conditii de siguranta este prioritatea noastra. In acest scop, am adoptat prezenta Politica de Confidentialitate, pe care te invitam sa o citesti cu atentie.

     

    1. Introducere

     

    Acest document explica cand si de ce colectam date cu caracter personal, cum le folosim, conditiile in care le putem divulga altora, cum le stocam in conditii de siguranta si care sunt drepturile persoanelor vizate, conform legii, in legatura cu o asemenea prelucrare.

    Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila, iar o persoana identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, adresa email, numar de telefon, adresa de livrare/ facturare, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, IP utilizator, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. 

    Scopurile si conditiile prelucrarii datelor cu caracter personal, conform prezentei notificari, se aplica in privinta tuturor datelor cu caracter personal furnizate catre EDENIA FOOD TRUCK SRL (denumita in continuare „EFT”), in cadrul relatiilor contractuale sau necontractuale cu EFT, in functie de produsele si serviciile puse la dispozitie de catre EFT, prin intermediul site-ului www.foodconcierge.ro (denumit in continuare „Site-ul”). Aceasta Politica de Confidentialitate nu se aplica niciunei utilizari de date cu caracter personal efectuate altfel decat prin site-ul www.foodconcierge.ro.

     

    2. Colectarea si furnizarea datelor

     

    Prin plasarea unei comenzi sau crearea unui cont pe acest Site, sau in general prin interactiunile dvs. cu Site-ul, furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal catre  EDENIA FOOD TRUCK SRL, o societate cu sediul in Romania, Bucuresti, sector 1, Calea Dorobanti, nr. 32, Cladirea Corp B, etaj 6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub J40/4712/2013, avand cod fiscal RO31484253, telefon: 0372 46 70 70 , e-mail: foodconcierge@macromex.com. Colectarea si utilizarea datelor dvs. se efectueaza direct sau sub controlul acestei companii.  

    Atunci cand ne comunicati direct datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal solicitate de noi si sa verificati faptul ca acestea sunt corecte si curente. In caz contrar, este posibil sa nu putem desfasura activitatea pentru care ne furnizati datele dvs.  

    In cazul in care ne furnizati date cu caracter personal ale altor persoane fizice decat dvs., va rugam sa le informati, inainte de dezvaluirea datelor catre noi, despre modul in care intentionam sa le utilizam datele, de ex. prin transmiterea unui link catre aceasta Politica de Confidentialitate catre aceste persoane. In cazul in care vom interactiona direct cu aceste persoane, dupa ce ne puneti la dispozitie datele lor, ne vom asigura ca le este permis accesul la aceasta Politica de Confidentialitate. 

     

    3. Punct de contact pentru tine

     

    Daca aveti intrebari sau sugestii/sesizari ori doriti sa va exercitati vreunul dintre drepturile pe care le aveti, in calitate de persoana vizata, cu privire la protectia datelor dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresa de email foodconcierge@macromex.com. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca, pentru a va identifica in mod corespunzator si pentru a va raspunde la solicitare, este posibil sa va solicitam documente sau informatii suplimentare. Toate solicitarile vor fi solutionate cu promptitudine, in conformitate cu legislatia aplicabila si in mod gratuit, in limitele prevazute de normele aplicabile.

     

    4. Datele cu caracter personal

     

    Datele cu caracter personal prelucrate de catre EFT sunt cele prezentate in continuare: 

    1. In cazul clientilor care isi creeaza un cont pe Site, ETF va prelucra urmatoarele date:
    • Date de identificare: numele si prenumele, adresa de facturare/livrare;
    • Date de contact: telefon, adresa e-mail;
    • Date privind dispozitivul si interactiunea cu Site-ul: IP, date de utilizare, date de diagnostic, date de marketing, timpul petrecut in diferite sectiuni ale Site-ului,sau orice alte informatii referitoare la modul in care interactionati cu Site-ul .
    • Date de cont: ID client, istoricul de cumparaturi, frecventa de cumparaturi, date de geolocalizare, metoda de plata aleasa, orice alte date pe care clientul le furnizeaza in mod direct prin Site, cu ocazia livrarii produselor comandate sau prin utilizarea Site-ului, produse vizualizate. 
    1. In cazul clientilor care nu isi creeaza un cont pe Site:
    • Date de identificare: numele si prenumele, adresa de facturare/livrare;
    • Date de contact: telefon, adresa e-mail; si
    • Date privind dispozitivul si interactiunea cu Site-ul: IP, date de utilizare, date de diagnostic, date de marketing, timpul petrecut in diferite sectiuni ale Site-ului,sau orice alte informatii referitoare la modul in care interactionati cu Site-ul.

    EFT poate, de asemenea, prelucra date referitoare la modul in care este utilizat Site-ul, cum ar fi comportamentul/preferinte/obisnuinte in cadrul Site-ului, comenzi anterioare efectuate prin Site sau alte date asemanatoare.  

    1. C. In cazul persoanelor cu care interactionam pe retele de socializare prin paginile noastre: 
    • Date de identificare: numele sau pseudonimul; 
    • Imagine;
    • Date pe care alegeti sa ni le transmiteti (mesaje, atasamente); 
    • Alte date din profilul dvs. pe retele sociale.   

    Putem avea acces la anumite date de natura statistica furnizate de operatorii de retele sociale in legatura cu utilizatorii care interactioneaza cu conturile noastre de retele sociale; in unele cazuri, putem chiar noi stabili care sunt categoriile de destinatari ai paginilor noastre de retele sociale, utilizand instrumentele puse la dispozitie de acestea. In niciuna dintre aceste situatii nu avem acces la date cu caracter personal care identifica una sau mai multe persoane, ci doar la date agregate, generice. In niciun caz, insa, nu avem acces la altfel de date decat cele pe care operatorii retelelor sociale le pun la dispozitia oricarui utilizator de conturi profesionale, si nici nu avem vreo raspundere in legatura cu ce fac operatorii retelelor sociale pentru a obtine aceste date. Vedeti mai multe detalii in acest sens in Sectiunea 9 de mai jos.  

      

    5. Scopurile si temeiurile prelucrarii

     

    Datele dvs. cu caracter personal sunt colectate si prelucrate prin intermediul prezentului Site doar in scopul inregistrarii comenzilor si procesarii platilor pe care le efectuati, pentru emiterea facturilor, pentru a solutiona orice eventuale reclamatii, precum si pentru a dezvolta si imbunatati produsele si serviciile noastre.

    Veti acea acces la aceasta Politica de Confidentialitate de fiecare data cand veti interactiona cu Site-ul nostru si ne transmiteti informatii si date care va privesc. , 

     

    Prelucram datele dvs. cu caracter personal, in principal, pentru a incheia sau executa un contract cu noi, la care sunteti sau veti fi parte, de exemplu atunci cand este necesar sa prelucram datele dvs. cu caracter personal pentru a livra un produs pe care l-ati achizitionat.

    In alte cazuri, temeiul colectarii si prelucrarii datelor este interesul nostru legitim pentru obtinerea si utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Un interes legitim ar putea exista, de exemplu, atunci cand va inscrieti intr-o schema de loialitate la una dintre marcile noastre si noi utilizam datele cu caracter personal colectate pentru a efectua analize ale datelor dvs. in scopul imbunatatirii produselor sau serviciilor noastre. Un alt interes legitim al nostru este atunci cand trebuie sa ne aparam sau sa ne protejam interesele noastre comerciale, fata de dvs. sau in general. 

    De asemenea, prelucram datele dvs. cu caracter personal atunci cand avem o obligatie legala (de ex., posibile obligatii fiscale sau de securitate sociala) pentru a efectua o asemenea prelucrare. De exemplu, o hotarare judecatoreasca sau o citatie ne poate impune sa prelucram datele cu caracter personal pentru un anumit scop, sau putem fi obligati sa prelucram date cu caracter personal pentru a raporta tranzactii suspecte in conformitate cu regulile locale pentru combaterea spalarii banilor.

    In cele din urma, cand este necesar pentru a putea utiliza datele dvs., vom solicita consimtamantul dvs. pentru a colecta si utiliza datele dvs. cu caracter personal, iar atunci cand v-ati dat consimtamantul pentru activitatile noastre de prelucrare, aveti dreptul de a va retrage acest consimtamant oricand. Retragerea consimtamantului dvs. fata de utilizarea de catre noi a datelor dvs. nu va afecta insa validitatea prelucrarilor pe care le-am efectuat anterior pe baza consimtamantului dvs.

     

    6. Activitatile noastre de prelucrare

     

    Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, fara utilizarea de mijloace automatizate, iar activitatile de prelucrare pot consta in: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

     

    7. Durata prelucrarii

     

    Vom pastra datele tale cu caracter personal atata timp cat este necesar pentru scopurile pentru care utilizam datele dvs. In unele cazuri, legea ne obliga sa pastram anumite informatii si date care va privesc pentru termene legale de pastrare, care sunt in general stabilite in scopuri de arhivare, potrivit legii. De exemplu, trebuie sa pastram documentele contabile referitoare la incheierea unei comenzi si efectuarea unei plati pentru o perioada de 5 sau 10 ani, dupa caz, potrivit legii. De asemenea, nu excludem sa fim nevoiti sa pastram unele date si informatii referitoare la dvs. pentru a ne sustine si proteja interesele proprii; in acest caz, insa, nu vom pastra datele si informatiile referitoare la dvs. pentru mai mult de [3 ani] de la incetarea raporturilor dintre noi, inclusiv a comunicarilor noastre. 

    Daca sunteti utilizatori ai Site-ului, pastram datele dvs. pe durata navigarii pe Site si ulterior potrivit Politicii noastre de cookies, disponibila aici: https://foodconcierge.ro/politica-cookie-uri. 

    Atunci cand utilizam datele dvs. pe baza consimtamantului dvs., de ex., in cazul interactiunii noastre prin retele sociale, vom avea acces la datele dvs. in principiu pana cand va retrageti consimtamantul. 

    Daca ne contactati prin formularul de contact, vom pastra datele dvs. nu mai mult de durata solutionarii solicitarii dvs. si pentru o perioada rezonabila dupa finalizarea solicitarii dvs., care nu va depasi [12 luni] de la finalizarea solicitarii dvs., mai putin daca vom considera necesar sa pastram datele pentru mai mult timp pentru a ne proteja drepturile si interesele noastre.  

    Vom desfasura periodic sesiuni de revizuire a datelor personale prelucrate in vederea asigurarii faptului ca datele sau anumite categorii de date personale prelucrate nu sunt pastrate mai mult timp decat este necesar.

    Prin urmare, EFT va putea dispune periodic stergerea anumitor date/categorii de date (spre exemplu, in masura in care stocarea acestora nu mai este necesara pentru scopurile in care au fost colectate sau pentru indeplinirea obligatiilor legale ce tin de arhiva societatii si arhivarea documentelor financiar-contabile justificative etc.).8. Transmiterea datelor

    EFT nu transmite altor entitati sau persoane din tari terte sau organizatii internationale datele cu caracter personal incredintate, fiind posibil insa sa le dezvaluim fie societatilor imputernicite, contractori ai EFT sau autoritatilor si institutiilor publice, in interiorul Spatiului Economic European, pentru realizarea scopului in care au fost colectate. Dintre acestea, mentionam urmatoarele categorii de destinatari, care apoi vor prelucra datele cu caracter personal numai in cadrul scopurilor mentionate mai sus:

    • colaboratorii nostri, respectiv agentii de publicitate, de marketing si de promovare, pentru a ne ajuta sa livram si sa analizam eficacitatea campaniilor si promotiilor noastre publicitare, de exemplu, si furnizorii nostri de servicii, in general;
    • partenerii nostri de incredere care va pot folosi datele cu caracter personal pentru a va oferi serviciile si / sau produsele pe care le-ati solicitat; 
    • autoritatilor publice (fiscale, administrative), precum si consultantilor nostri (de ex., auditorii nostri), de obicei in legatura cu indeplinirea obligatiilor noastre legale (de ex., de raportare financiara); 
    • altor parti daca este cerut de lege sau necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor legale ale EFT, caz in care putem transmite datele dvs. catre autoritati, institutii publice, instante judecatoresti, etc., sau de asemenea partilor interesate in cazul unor tranzactii (fuziuni, absorbtii) care ne implica sau al altor activitati societare, cum ar fi cesionarea unei parti a activitatii, consolidare, reorganizare, etc.

     

    9. Retele sociale 

     

    Atunci cand interactionati cu noi prin intermediul paginilor noastre de retele sociale (Facebook si Instagram), trebuie sa stiti ca datele dvs. sunt utilizate atat de noi, pentru interactiunea cu dvs., cat si de operatorii retelelor sociale respective, fiecare actionand in calitate de operator de date si pentru scopuri specifice. Nu suntem responsabili pentru ceea ce fac operatorii retelelor sociale cu datele pe care dvs. li le puneti la dispozitie atunci cand interactionati cu noi.

    Puteti afla mai multe despre felul in care operatorii retelelor sociale pe care am creat conturi pentru Site, despre drepturile dvs. fata de acestia si modalitatile in care vi le puteti exercita din notele de informare ale operatorilor de retele sociale, disponibile la urmatoarele link-uri: 

    • http://www.facebook.com/policy.php
    • https://help.instagram.com/155833707900388

    Pentru mai multe detalii cu privire la felul in care operatorii de retele sociale utilizeaza datele dvs. atunci cand interactionati cu noi, va rugam sa ii contactati la datele de contact disponibile in notele de informare de mai sus.

     

    10. Drepturile dumneavoastra

     

    Aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal:

    1. Dreptul de a fi informat

    Aveti dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la urmatoarele informatii:

    • scopurile prelucrarii;
    • categoriile de date vizate;
    • destinatarii sau categoriile de destinatari carora datele le-au fost sau urmeaza sa le fie divulgate, in special destinatari din tari terte sau organizatii internationale;
    • acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate datele sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada;
    • drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata;
    • in cazul in care datele nu sunt colectate de la dumneavoastra, orice informatii disponibile privind sursa acestora; si
    • existenta (daca e cazul) a unui proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri, precum si, cel putin in cazurile respective, informatii pertinente privind logica utilizata si privind importanta si consecintele preconizate ale unei astfel de prelucrari pentru persoana vizata.

    EFT furnizeaza la cerere o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii. In cazul in care persoana vizata introduce cererea in format electronic si cu exceptia cazului in care persoana vizata solicita un alt format, informatiile vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent.

    1. Dreptul de acces si rectificare

    Aveti dreptul de a obtine de la EFT, fara intarzieri nejustificate, accesul la, corectarea si rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, aveti dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

    1. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)

    Aveti dreptul de a obtine din partea EFT stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care exista unul dintre urmatoarele motive:

    • datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
    • va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
    • va exercitati, in orice moment, dreptul la opozitie, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, cu privire la prelucrarile de date intemeiate pe interesul legitim al EFT, inclusiv la crearea de profiluri pe baza respectivelor prelucrari si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea;
    • datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    • datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale care revine EFT.

    In anumite situatii, legea prevede anumite limitari in privinta exercitarii acestui drept, spre exemplu, prin exceptie, stergerea datelor nu se va putea face de indata, iar EFT poate refuza stergerea datelor, daca prelucrarea (stocarea) este necesara pentru respectarea unei obligatii legale (spre exemplu, activitati legate de arhiva de documente a EFT), pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta de catre EFT ori pentru exercitarea dreptului la libera exprimare si la informare.

    1. Dreptul la restrictionarea prelucrarii

    Aveti dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri:

    • contestati exactitatea datelor – restrictionarea sa va aplica pentru o perioada care ii permite EFT sa verifice exactitatea datelor;
    • prelucrarea este ilegala, iar dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
    • EFT nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar dumneavoastra i le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
    • V-ati opus prelucrarii din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii in temeiul intemeiate pe interesul legitim al EFT, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor prelucrari – restrictionarea sa va aplica pentru o perioada care ii permite EFT a verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

    In cazul in care prelucrarea a fost restrictionata conform celor de mai sus, astfel de date cu caracter personal pot, cu exceptia stocarii, sa fie prelucrate numai cu consimtamantul dumneavoastra sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta sau pentru protectia drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice sau din motive de interes public.

    1. Dreptul la portabilitatea datelor

    Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal, care va privesc si pe care le-ati furnizat EFT, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea EFT, in cazul in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra sau necesitatea executarii unui contract, iar prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.

    In exercitarea dreptului la portabilitate aveti dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de catre EFT altui operator, acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

    Exercitarea acestui drept nu aduce atingere dreptului la stergerea datelor si nici drepturilor si libertatilor altora.

    1. Dreptul la opozitie

    In orice moment, aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii intemeiate pe interesul legitim al EFT, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor prelucrari. Intr-un asemenea caz EFT nu va mai prelucra datele, cu exceptia cazului in care demonstreaza ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanei vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

    Mai mult, in toate cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra, aveti dreptul de a retrage consimtamantul in orice moment, fara a fi prejudiciat in vreun fel. Conform legii, retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea 

    1. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare

    In calitate de persoana vizata, aveti dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia:

    • este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre dumneavoastra si EFT;
    • este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica EFT si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor dumneavoastra legitime; sau
    • are la baza consimtamantul explicit al dvs.

    In cazul in care veti fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, conform celor de mai sus, veti avea de asemenea dreptul de a obtine interventia umana din partea EFT, de a va exprima punctul de vedere si de a contesta respectiva decizie.

    1. Dreptul de a depune o reclamatie

    In cazul in care considerati ca drepturile de care beneficiati in calitate de persoana vizata au fost incalcate, va puteti adresa oricand, cu o plangere sau sesizare in acest sens, Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania (fax: +40 318 059 602, email: anspdcp@dataprotection.ro). De asemenea, puteti introduce o actiune in justitie, pe rolul instantelor judecatoresti competente.

    Va puteti exercita oricand, oricare dintre drepturi, va puteti accesa si actualiza oricand datele sau obtine informatii suplimentare utilizand datele de contact puse la dispozitie pe Site. Veti primi informatii privind actiunile intreprinse in urma unei cereri referitoare la drepturile dumneavoastra, fara intarzieri nejustificate si in orice caz in cel mult o luna de la primirea cererii. Conform legii, aceasta perioada poate fi prelungita cu doua luni atunci cand este necesar, tinandu-se seama de complexitatea si numarul cererilor. Veti fi informat cu privire la orice astfel de prelungire, in termen de o luna de la primirea cererii, inclusiv asupra motivelor intarzierii. In cazul in care persoana vizata introduce o cerere in format electronic, informatiile sunt furnizate in format electronic acolo unde este posibil. De asemenea, daca nu luam masuri cu privire la cererea care ne-a fost inaintata, veti fi informat, fara intarziere si in termen de cel mult o luna de la primirea cererii, cu privire la motivele pentru care EFT nu ia masuri si la posibilitatea de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere si de a introduce o cale de atac judiciara.

     

    11. Securitatea prelucrarii datelor

     

    EFT prelucreaza datele tale cu caracter personal cu deplina reponsabilitate, depunand diligente pentru a proteja aceste date de eventuale abuzuri, pierderi, interferente sau accesare neautorizata.

    Masurile de securitate luate includ printre altele pseudonimizarea sau criptarea datelor cu caracter personal, capacitatea de a asigura confidentialitatea, integritatea, disponibilitatea si rezistenta continue ale sistemelor si serviciilor de prelucrare, capacitatea de a restabili disponibilitatea datelor cu caracter personal si accesul la acestea in timp util in cazul in care are loc un incident de natura fizica sau tehnica, un proces pentru testarea, evaluarea si aprecierea periodice ale eficacitatii masurilor tehnice si organizatorice pentru a garanta securitatea prelucrarii.

    Prezenta informare de confidentialitate poate fi actualizata atunci cand consideram a fi necesar, urmare a modificarilor operate la produsele si serviciile noastre si/sau pentru a tine cont de sugestiile si reactiile dumneavoastra.

    Aceste eventuale modificari nu vor aduce atingere drepturilor dumneavoastra, potrivit acestei informari.

     

    12. Versiunile acestei Politici de confidentialitate  

     

    Aceasta nota de informare a fost emisa la data de 28.10.2021.