• Meniu
 • Cosul meu

  0 produse

  Produse de cofetarie

  Filtre

  Brand

  Mod de preparare

  Timp de preparare

  Cofetarie

  Filtreaza produsele
  Sorteaza dupa
  Afiseaza
  «1»
  Pagina 1 din 1
  «1»

  Comandă prăjituri online de pe foodconcierge.ro și delectează-te cu deserturile tale preferate din bucătăria internațională fără efort! Descoperă categoria noastră de produse de cofetărie de unde poți achiziționa diverse prăjituri cu cremă, cheescake-uri și multe alte preparate dulci bune de te lingi pe degete!

   

  Comandă prăjituri online cu ambalare individuală sau la bax

   

  Destinate consumului individual, dar și firmelor de catering, prăjiturile din oferta noastră sunt disponibile atât ambalate separat, cât și la bax (cum este, de exemplu, cazul brioșelor). Tocmai de aceea, poți apela cu încredere la noi fie că vrei să te delectezi acasă sau la birou cu o mică gustare dulce, fie că organizezi un eveniment cu mai mulți invitați pe care vrei să-i surprinzi cu dulciuri delicioase. Oferta de produse de cofetărie de pe site-ul nostru este extrem de variată și de diversificată, astfel încât suntem absolut convinși că vei găsi sortimentele preferate. Optează pentru prăjituri simple și foarte populare, precum tartele cu fructe sau tortul cu miere, alege prăjituri cu cremă cum ar fi eclerurile cu cafea sau cu ciocolată, Semifreddo, sau Lava Cave ori degustă delicii speciale din Italia, ca tiramisu ori Meringata. Nu în ultimul rând, îți recomandăm să încerci brioșele cu vanilie și cu ciocolata, îmbogățite cu perle aromate atât la exterior, cât și la interior. Tot de pe site-ul nostru poți alege și un cremos Cheescake american, cu aromă de vanilie și lămâie pe blat din aluat fraged. 

   

  Alege prăjituri ready to eat de pe foodconcierge.ro 

   

  La foodconcierge.ro promovăm conceptul de ready meals, un trend foarte apreciat în afară și tot mai popular și la noi în țară. Astfel, ne propunem să-ți oferim de fiecare dată produse și inspirație pentru ca poftele tale culinare să fie îndeplinite cât mai rapid și cu un minim de efort din partea ta. Tocmai de aceea am introdus în oferta noastră de prăjituri online aceste sortimente ready to eat care necesită doar decongelare la frigider sau la temperatura camerei, după caz. Îți oferim alternative cel puțin la fel de gustoase ca deserturile preparate în casă, doar că mult mai rapide și mai accesibile chiar și celor neinițiați în tainele gastronomice. În plus, din oferta noastră fac parte gustări dulci care urmează rețetele autentice italienești, americane sau franțuzești, oferindu-ți astfel posibilitatea de a degusta deserturile tradiționale ale universului gastronomic internațional. Comandă prăjituri simple sau cu cremă de pe site-ul nostru! Îți dorim poftă bună!