• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse
    Prima pagina CarneCarne de curcanCasa Gruia piept de curcan 0.8 - 1.4kg

    Casa Gruia piept de curcan 0.8 - 1.4kg

    47.00Lei / /kg
    65.80Lei / /pachet
    Pret65.80Lei
    include 5% loss
    0 pachet (0 /kg) = Lei
    / /kg
      / /pachet  +-
    Adauga in favorite
    • Cod:
      CO1113

    Piept de curcan dezosat, fara piele, in vid.

    Produs cu greutate variabila: intre 0.8 – 1.4kg/bucata. 
    Pretul afisat pe pachet corespunde unei greutati de 1.4kg.
    Pretul final va rezulta in urma cantaririi produsului, la pregatirea comenzii.

    Casa Gruia piept de curcan 0.8 - 1.4kg
    Frigaruie de curcan cu amestec Mexican si lime
     20 minute
     2 portii
    Ingrediente
    Amestec Mexican Edenia 450g – 1 punga
    Piept de curcan Casa Gruia – 250g
    Lime – 2 buc
    Susan negru si alb – 50g
    Rosii cherry – 10 buc
    Unt Oldenburger – 50g
    Ulei de masline – 50ml
    Cimbrisor – 1 crenguta
    Coriandru proaspat – 1 legatura
    Bete pentru frigarui – 2 buc
    Ardei iute sau cativa fulgi de chilly (optional)
    Sare si piper dupa gust
    Mod de preparare

    1. Taiati pieptul de curcan in cubulete si le lasati-le la marinat in ulei de masline amestecat cu sare, piper, sucul si coaja rasa de la un lime si cateva frunze de cimbrisor.


    2. Asamblati frigaruile cu bucatelele din piept de curcan marinat, bucati de lime si rosii cherry, si apoi le gatiti-le intr-o o tigaie bine incinsa, dupa ce aceasta a fost unsa in prealabil cu putin ulei de masline.


    3. Adaugati mixul mexican Edenia congelat intr-o alta tigaie incinsa cu putin unt, ulei de masline si o crenguta de cimbrisor timp de 6-8 minute. Adaugati apoi susanul in tigaie, peste legume.


    4. Asezati intr-o farfurie mixul mexican si o frigaruie si presarati deasupra susan, cimbrisor si frunze de coriandru. Optional se pot pune si rondele de ardei iute sau fulgi de chilly.


    Pofta buna!

    • Ingrediente
      Piept de curcan
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!