• Meniu
  • Cosul meu

    0 produse

    Burger de vita 23 buc x 170g

    8.00Lei / /buc
    184.00Lei / /pachet
    Pret184.00Lei
    • Cod:
      MZ1950

    Buger de vita necondimentat.

     

    Acest produs se vinde numai la bax. Baxul contine 23 de bucati. 

    include 5% loss
    0 pachet (0 /buc) = Lei
    / /buc
      / /pachet  +-
    Adauga in favorite
    Burger de vita 23 buc x 170gBurger de vita 23 buc x 170gBurger de vita 23 buc x 170g
    Sugestii de preparare

    Preparare la cuptor: Preincalziti cuptorul la 190°C. Asezati burgerii decongelati intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi introduceti-o in cuptorul preincalzit. Coaceti-i timp de 12-14 minute, intorcandu-i o data la jumatatea timpului de preparare. Timpul de preparare poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.


    Preparare la tigaie: Puneti burgerii decongelati intr-o tigaie cu ulei incins si prajiti-i la foc mediu timp de 8-9 minute, intorcandu-i pe ambele parti.


    Preparare la tigaie grill: Puneti burgerii decongelati intr-o tigaie grill si coaceti-i la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte.

     

    A nu se recongela dupa decongelare.

     

    Reteta Balsamic mayo burger
     15 minute
     4 portii
    Ingrediente
    Burger de vita 170g – 4 buc
    Chifla de hamburger – 4 buc
    Ceapa rosie – 1 buc
    Rosie – 1 buc
    Salata creata verde – 1 buc
    Maioneza – 50g
    Reductie de otet balsamic – 20g
    Ulei de masline – 10g
    Unt Oldenburger – 10g
    Sare si piper dupa gust
    Mod de preparare

    1. Preincalziti cuptorul la 190°C. Puneti burgerii decongelati in prealabil in frigider intr-o tava prevazuta cu hartie de copt si coaceti la cuptorul preincalzit timp de 15 minute. Se pot pregati si la gratar pentru 8-9 minute sau ii puteti prajiti in tigaie in ulei, timp de 7-8 minute. Atentie, indiferent cum ii pregatim, trebuie decongelati in prealabil.


    2. Pentru sosul balsamic mayo, amestecti maioneza cu reductia de otet balsamic, apoi asezonati sosul cu putina sare si piper.


    3. Feliati rondele rosia impreuna cu ceapa, spalti salata si uscati-o bine tapetand frunzele cu un servet de hartie absorbant.


    4. Topiti untul impreuna cu uleiul de masline. Asezati chiflele sectionate in tigaie si lasa-le sa se rumeneasca (caramelizeze) pana devin aurii.


    5. Asamblati burgerul: intindeti cu ajutorul unei linguri sosul balsamic mayo pe capacul inferior al burgerului, aranjati o frunza de salata verde impreuna cu rondele de ceapa rosie, apoi adaugati chifteaua din carne de vita si o felie de rosie. Ungeti si capacul superior cu sosul balsamic mayo si asazati-l deasupra burgerului construit. 

     

    Pofta buna!

     

     

    • Ingrediente
      Carne de vita, tocata
    • Informatii nutritionale
      Per 100g: Valoare energetica: 1059kJ / 255kcal; Grasimi 21g, din care acizi grasi saturati 9.4g; Glucide <0.1g, din care zaharuri <0.1g; Proteine 17g; Sare 0.08g
    • Conditii de depozitare
      A se pastra la -18°C. A nu se recongela dupa decongelare!

    Cele mai vandute produse