• Meniu
 • Cosul meu

  0 produse

  Produse de panificatie

  Filtre

  Ambalare

  Mod de preparare

  Timp de preparare

  Brutarie

  Filtreaza produsele
  Sorteaza dupa
  Afiseaza
  «1»
  Pagina 1 din 1
  «1»

  Credem ca oamenii ar trebui sa se bucure de fiecare masa din timpul zilei, de la micul dejun la cina. Pe foodconcierge.ro poti gasi produse de panificatie in care poti avea incredere. 

   

  Produsele noastre sunt furnizate intotdeauna ready to cook, pentru a se prepara mai usor. In functie de preferinte, poti alege produse de panificatie crude sau pre-coapte. Astfel, nu numai ca beneficiezi de un produs alimentar sanatos, dar castigi si timp pretios ce poate fi petrecut alaturi de cei dragi. 


  Comanda produse de panificatie online cu ambalare individuala sau la bax

   

  Produsele de panificatie din oferta noastra sunt disponibile atat ambalate separat, cat si la bax (cum este, de exemplu, cazul chiflelor). Apeleaza cu incredere la noi atunci cand vrei sa organizezi un gratar cu mai multi invitati si noi iti vom livra cele mai pufoase chifle pentru burgeri. Oferta de produse de panificatie de pe site-ul nostru este extrem de diversificata, astfel incat suntem absolut convinsi ca vei gasi orice tip de paine ai nevoie.


   
  Comanda produse de panificatie de pe site-ul nostru si prepara cele mai delicoase sandwich-uri impreuna cu semipreparatele din carne disponibile pe foodconcierge.ro! Iti dorim pofta buna!