• Meniu
 • Cosul meu

  0 produse

  Filtre

  Aleg ce mananc

  Prima paginaLactateAlte produse lactate 2 PRODUSE

  Alte produse lactate

  Filtreaza produsele
  Sorteaza dupa
  Afiseaza
  «1»
  Pagina 1 din 1
  «1»

  Produsele lactate sunt foarte importante pentru sănătatea noastră și, în plus, sunt și foarte delicioase. Fie că vorbim despre lapte, brânzeturi sau derivate ale acestora, aportul lor la o alimentație corectă și, totodată la o viață sănătoasă este de necontestat. Pe foodconcierge.ro te așteptăm cu o selecție variată de produse lactate la preț accesibil. Descoperă și tu produsele de pe rafturile virtuale ale magazinului nostru! 

   

   

  Ce conține selecția de produse lactate de pe foodconcierge.ro?

   

  La foodconcierge.ro îți oferim întotdeauna calitate și varietate, tocmai pentru a-ți putea alege produsele favorite oricând ți le dorești. Printre produsele lactate de pe site-ul nostru se regăsesc atât alimente indispensabile pentru mesele principale ale zilei, cât și deserturi delicioase pentru cei mici și pentru cei mari.  Smântâna pentru frișcă obținută din lapte proaspăt de vacă și tratată UHT este un prieten de încredere în bucătăria oricând, fiind ideală pentru prepararea dulciurilor de casă. Un alt produs perfect pentru copt, prăjit sau tartinat, care se poate consuma ca atare sau se poate integra în mâncăruri de bază sau preparate dulci este untul nesărat, disponibil și el pe site-ul nostru. Alături de acestea, poți regăsi și diverse sortimente de budincă simplă sau proteică, ce încorporează diferite arome (printre care vanilie sau ciocolată). Nu în ultimul rând, pasionații de cafea pot comanda de pe foodconcierge.ro lapte special pentru a conferi o textură cremoasă acestei băuturi. 

   

  Comandă produse lactate la preț avantajos de pe foodconcierge.ro!

   

  De pe foodconcierge.ro poți face simplu și rapid cumpărăturile de care ai nevoie pentru tine și cei dragi. Îți oferim o varietate de alimente care se remarcă prin calitate, gust și ușurința pregătirii. Alege produse lactate pentru tine și cei dragi de pe site-ul nostru și bucură-te de garanția calității și a gustului. Selectăm atent fiecare produs pe care îl includem în oferta noastră tocmai pentru că ne dorim să oferim clienților alimente sigure și servicii ireproșabile. Comandă și tu lapte pentru cafea, budincă cu diverse arome, unt sau smântână lichidă pentru frișcă de pe foodconcierge.ro și profită de prețurile avantajoase!